Adolf.Shitler Odesláno 15. května Sdílet Odesláno 15. května To není úplně nejhorší řešení, akorát občas člověk tu poslední třetinu už vidí dost mlhavě :D 1 1 Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sparrow Odesláno 15. května Sdílet Odesláno 15. května V pohodě, měl jich jen 6 🙂 1 1 Citovat Super Red Basic Základní Compal CH7465, CA modul Praha 10 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DiDiDi Odesláno 21. května Autor Sdílet Odesláno 21. května (upraveno) Tak speciálně teď (Česko - Kanada) to (H264) vypadá jako naprostá prdel. Ještě výrazně horší, než když jsem zakládal vlákno. To je efekt regionů, předpokládám? Upraveno 21. května uživatelem DiDiDi 1 Citovat 1000 Mb/s - Start Vodafone Station / TG3442DE Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 21. května Sdílet Odesláno 21. května Ano, 9 HD kanálů v jednom multiplexu, co čekáš 🙂 1 1 Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sparrow Odesláno 21. května Sdílet Odesláno 21. května (upraveno) A zase se budu opakovat, ještě že na to koukám v hospodě na NTB přímo na ČT 😄 Ale to je tím, že jsem "doma" v cca 16:30 a mám chuť na pivo, jinak bych se mrknul jak to vypadá na TV 🙂 PS: Ale vlastně můžu to příště nastavit na nahrávání na disk, pokud jde o DVB-C Upraveno 21. května uživatelem Sparrow Citovat Super Red Basic Základní Compal CH7465, CA modul Praha 10 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 21. května Sdílet Odesláno 21. května No bylo by zajímavé udělat nahrávku na HDD nějakého hokeje, který běží mezi 18:00 a 18:30 hod. a pak udělat ještě jednu půlhodinovou v nějakém čase kdy se nevysílají regiony a porovnat velikost toho nahraného záznamu, podle toho se dá spočítat jaký je tam průměrný datový tok. 1 Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adolf.Shitler Odesláno 21. května Sdílet Odesláno 21. května Stačí se přesunout o stránku zpět, kde jsem to popisoval - při regionech byl bitrate na ČT Sport 3,27 Mbps a bez regionů pak 7,28 Mbps. 1 1 Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 21. května Sdílet Odesláno 21. května @Adolf.Shitler Aha, tak to jsem přehlédl. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.