Odesláno 4. června 2024 1 rok Tak Max mi taky nefunguje, mám být trpělivý, operátor Maxu mi pomoci nemůže, operátor Vodafone zatím neumí. Zatím se držím... - - - - Děčín
Odesláno 4. června 2024 1 rok Jj, vydržet, zhruba týden jim to trvá zprovoznit... ale snad se ve Vodafonu postaví čelem a za týden znemožnění užívat Max všem zákazníkům zařídí další týden u Maxu tarif premium 🙈🙈🤣 Premium Basic+ ALLinONE Vodafone Station WiFi 6 Olmütz
Odesláno 4. června 2024 1 rok Ani mne se nedari prihlasit k MAX pres set-top box, v PC je to o.k. Basic Basic ALLinONE Vodafone TV Standard Praha 5, Mohylová
Odesláno 4. června 2024 1 rok To je hezká myšlenka ale jak víš, že je problém na straně Vodafone? Jsou to dva systémy ( Vodafone a HBO) a stačí aby se na každé straně stala chyba v programování propojení přístupů a je to celé na PIKAČU než se najde proč to nefunguje. Všichni si to představujete jak kliknutí na stránku, ale i ty co to dělají jsou jen lidi 🙂 Super+ Red Basic Lite Základní Vodafone Station WiFi 5, CA modul Praha 10
Odesláno 4. června 2024 1 rok Ještě jednou zdravím, příspěvek byl se smajlíkem záměrně ....nicméně , když už jste to nakousl...jako běžný uživatel opravdu nemá šanci rozklíčovat, zda problém způsobila vadná elektronka E13 z Katoda Olomóc u Max či Vodafone ... 🤷 ale z pohledu platícího zákazníka za službu objednanou u Vodafonu jednoznačně zodpovídá Vodafone ..😄🙋 Premium Basic+ ALLinONE Vodafone Station WiFi 6 Olmütz
Odesláno 5. června 2024 1 rok Autor https://www.letemsvetemapplem.eu/2024/06/05/max-zdrazuje/ Max zdražuje! 😄 Premium+, Super DSL Basic+, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno 5. června 2024 1 rok Evidentně si WB Discovery dalo za cíl dohnat a předehnat Netflix - zatím se jim to celkem úspěšně daří s cenami, bohužel už ne s obsahem a ani technickou kvalitou (bitrate, 4K obsah atd.) - a to je Netflix hodně nízko posazená laťka. Premium - - - -
Odesláno 5. června 2024 1 rok Centrum péče @ColekNewtZkuste na webové stránce Maxu provést nové spárování svého účtu s předplatným (budete také potřebovat kód ze samoobsluhy). Postup najdete na https://www.vodafone.cz/pece/televize/tv-doplnkove-sluzby/vodafone-tv-hbo/ (část Jak se do Maxu zaregistruji?). Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Odesláno 5. června 2024 1 rok Dotkne se to zdražování MAX i změn cen u ALLinONE / Cinema balíčku? Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 5. června 2024 1 rok Centrum péče V článku se píše o zdražení v USA, nic o změnách v ČR... Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.