Odesláno středa v 15:58 1 den Neser mě, Blaženo! :-D Já zde nic nepropaguji, jen s vámi sdílím své dojmy, postřehy a zkušenosti s užíváním služeb. Myslíš si, že když jsem u Vdf čtvrtstoletí, tak že mám potřebu tady propagovat cizí služby? To snad ani z podstaty nejde, když jsem u nich tááák dlouho.Tak TV máme letitou, to je fakt (proto ten set-top box) a na projektoru TV nabídku nesleduji, tam jen VOD. Premium Super Základní, Cinema, Family, Sport Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV box Premium Praha
Odesláno středa v 17:01 1 den Kdo ví, co by nám řekly nějaké statistiky. Zda starší mají set top box, zda jsou vůbec v nějaké větší míře oni zákazníci u Vodafone apod. Abychom se nedivili. Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno středa v 17:25 1 den @Komár S tím STB, osobně bych to neřešil ani kvůli ceně pronájmu, spíše že je to další zbytečné zařízení, které překáží, přáší se na něj, musí mít ovladač atd. Je to samozřejmě otázka osobních preferencí, ale já osobně chci mít ideálně jen jedno zařízení a tam mít vše (no dobře, dvě, Bluray přehrávač a mediabox).A vůbec, už jste zkusil ten UHD Bluray s tím vaším projektorem ? :-) Možná by to vyřešilo tyhle dilemeta, třeba už pak nebudete chtít sledovat nic jiného 🤣🤣 Premium - - - -
Odesláno středa v 17:49 1 den Jako jo, je to opruz mít dva a více ovladačů na stole, ale ... ;-)UHD blu ray jsem nezkoušel ještě pořídit, ale našel jsem u dětí v pokojíku dávno zapomenutý FHD blu ray přehrávač v šuplíku, tak aspoň s tím jsem to zkusil na projektoru a koupil dva blu ray disky (Revenant a Osm hrozných) a dá se to no i v tom FHD :-) Díky za osvětu v blu ray. Upraveno středa v 17:56 1 den uživatelem Komár Premium Super Základní, Cinema, Family, Sport Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV box Premium Praha
Odesláno středa v 17:56 1 den Počkej, máš ty ovladače i v igelitu?😀 Kolik ti je, že nevíš, že jsou univerzální DO kterýma můžeš ovládat až 8 zařízení? Mám doma na stole jen jeden na TV, setobox, bluray, zesilovač, cd přehrávač a rádio. Naučil jsem to i moji starší mámu a je nadšená, že má jen jeden krám na stole. Jestli bude zájem, můžu doporučit nějaké univerzální DO. Super Basic Základní, Sport Vodafone TV 3 box, Compal CH7465 Teplice
Odesláno středa v 17:58 1 den Já jsem schopný zašantročit 1 ovladač od TV a představa dvou nebo více je panická. Položím ho na postel vedle sebe, proběhne kocour a po hodině ho najdu mezi matracemi. Ne ne ne :( Super Basic Základní Vodafone Station WiFi 5, CA modul Praha 10
Odesláno středa v 18:02 1 den Už ne, teď jsem je po tvé nemístné poznámce z igelitu raději ihned vyndal :-D Univerzální DO je pro důchodce právě, já vše jedu z konkrétního DO :-) Je to takový rituál. Vezmeš DO od TV a zapneš TV, pak DO od set-top boxu a zapneš set-top box, poté si upravíš na DO zvuk na soundbaru a pak se už jen kocháš pohledem na programy v TV nebo na VOD :-D No a potom jak se konečně pořádně uvelebíš a vybereš si z těch desítek programů nebo filmů na VOD a něco si už konečně pustíš, tak vzápětí ihned usneš u TV a potom jak se probudíš se zalomeným krkem a přeleženou rukou, tak nemůžeš najít všechny ty DO abys to zase povypínal. :-D Upraveno středa v 18:04 1 den uživatelem Komár Premium Super Základní, Cinema, Family, Sport Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV box Premium Praha
Odesláno středa v 18:27 1 den @Sparrow Úplně chápu@Komár 🤣Na to je dobrá nějaká automatizace (Home Assistant, Homekit, Google Home, ...), jeden příkaz a zapne se to, co potřebujete (např. TV/projektor, spustí konkrétní aplikace, nastaví světla atd.), nebo naopak vypne.Mimochodem u těch Bluray, jsem rád, že se líbilo i to normální, ale UHD je ještě někde úplně jinde (tedy to povedené - v kvalitě růzdných UHD Bluray jsou obrovské rozdíly - ty špatné jsou často jenom upscale z 2K). Ale ty nativní (jde ověřit na https://www.bluray.com ) a dobře natočené jsou skvělá podívaná, nesrovnatelná s 4K streamingem ale ani normálním BD. Premium - - - -
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.