kautskym Posted February 29 Share Posted February 29 známej mě upozornili, jako majitele nulového tarifu, že do měsíce až dvou, budou tyto tarify převádět na zpoplatněné za 49,- s 20 volnými minutami do všech sítí. Upozornění na tuto změnu bude pouze ve vyúčtování, tak si dejte pozor, ať nejste překvapení, protože málokdo otvírá vyúčtování s nulou 2 1 Quote Premium, Super DSL Basic, Red Basic ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves Link to comment Share on other sites More sharing options...
retron Posted February 29 Share Posted February 29 Další vylepšení služeb a informování zákazníka á la Vodafone. 2 Quote 150 Mb/s - Komplet Compal bridge, 4x CA modul Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
flacek Posted February 29 Share Posted February 29 No tak to je radost, holt to vse prevedu na predplacenku a zkusim najit nekde neco jineho. Posledni SIMky co mam pod Vodafonem. Quote - - - Compal CH7465 Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
retron Posted February 29 Share Posted February 29 M2M mini u TM za 18/měs. nebo Kaktus tam to vyjde na 50 za rok 2 Quote 150 Mb/s - Komplet Compal bridge, 4x CA modul Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Technikus Posted February 29 Share Posted February 29 No to mě moc nepotěšili. Přežívá mi tam jedno číslo. 1 Quote Premium - Základní, Cinema Vodafone Station WiFi 6 Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
MSwamp Posted February 29 Share Posted February 29 U Kaktusu je to za 50 Kč na rok (musí se 1x ročně nabít nejméně za padesát korun), ale kredit se může hromadit (když další rok nabíjí zase za 50 Kč) a jde převést na jiné kaktus číslo. Takže zase v podstatě zdarma. 1 1 Quote Super - Základní Compal CH7465, CA modul Štatl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tube Posted February 29 Share Posted February 29 Ja ve vyuctovani zatim informaci nedostal. Nemusi nahodou Vodafone upozornit 2 mesice dopredu, ze stavajici tarif rusi? 1 Quote Super 500 Mb/s - - Compal CH7465 černý Ostrava - Zábřeh Link to comment Share on other sites More sharing options...
kautskym Posted February 29 Author Share Posted February 29 Stačí měsíc upozornění 1 Quote Premium, Super DSL Basic, Red Basic ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tube Posted March 1 Share Posted March 1 (edited) Ok. Diky. Sim v EZS nahradim Kaktusem. A hold si vyzadam OKU na nejmladsiho syna... Bud mi daji neomezene hovory a SMS s daty 7+2 za stejnou podpultovku 375,-, jako mam uz 2x Nebo budi zkouset stesti jinde. Jen jsem s tim chtel poseckat, protoze zatim nechodi ze skoly domu sam.. Edited March 1 by Tube Quote Super 500 Mb/s - - Compal CH7465 černý Ostrava - Zábřeh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Technikus Posted March 1 Share Posted March 1 Pokud budu chtít převézt SIM s Tarifem na míru za 0 Kč jinam, když je to vlastně paušál, půjde to až k zúčtovacímu období, nebo taky v rámci těch dnů? Quote Premium - Základní, Cinema Vodafone Station WiFi 6 Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts