jara285 Odesláno 29. prosince 2023 Sdílet Odesláno 29. prosince 2023 Dobrý den,moje televize od doby,co nám vyměnili modem za nový,se nechce připojit k wifině. Nejde ani zapnout,aby to nějakou wifinu vyhledalo. Zkusil jsem restartovat modem a i jsem dal televizi do továrního nastavení a nic nepomohlo. Děkuji za pomoc. Citovat - - - - Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 29. prosince 2023 Sdílet Odesláno 29. prosince 2023 Dobrý den, a televize síť vidí? Vidí jiné sítě? Dle toho co píšete to vypadá na chybu na straně televize. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 29. prosince 2023 Sdílet Odesláno 29. prosince 2023 Co máš za modem ? Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Technikus Odesláno 29. prosince 2023 Sdílet Odesláno 29. prosince 2023 Vidí například vytvořený wifi hotspot na telefonu? Ta domácí wifi má rozdělení na 2.4 GHz a 5 GHz, nebo jeden název na obě pásma? Síťovým kabelem propojit TV nelze? 1 Citovat Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ost-plus@seznam.cz Odesláno 30. prosince 2023 Sdílet Odesláno 30. prosince 2023 Přesně tak jak popisuje Technikus - kdo chce plnohodnotně využívat Vodafone TV bez zádrhelů a sekání obrazu tak jedině propojit na pevno síťovým kabelem 2 Citovat Super - Základní Compal CH7465 Teplice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack_6428 Odesláno 30. prosince 2023 Sdílet Odesláno 30. prosince 2023 Potom vf nabizi nepouzitelny kram... 3 1 Citovat Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adolf.Shitler Odesláno 30. prosince 2023 Sdílet Odesláno 30. prosince 2023 VF může za to, že TV stojí za velké lejno? Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack_6428 Odesláno 30. prosince 2023 Sdílet Odesláno 30. prosince 2023 (upraveno) Muze za to ze ten set top box neni kvalitni resp ma nekvalitni sitovou kartu citlivou na wifi signal a neni tudiz poradne moznost pro lidi co lan kabel mit nemohou a nechteji. A zadruhe muzou za to ze servery maji nastaveny podobne spatne ze to tolik vypadava. Jinymi slovy nabizi sluzbu ktera neni optimalizovana. Ma to fungovat wifi i sitakem stejne kvalitne. A to nefunguje. Upraveno 30. prosince 2023 uživatelem Jack_6428 1 Citovat Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Technikus Odesláno 30. prosince 2023 Sdílet Odesláno 30. prosince 2023 Já teda nevím, ale @jara285nenapsal o set top boxu ani písmenko. Vidím zmíněnou TV, modem a wifi,takže může používat klidně Vodafone app v TV s Android TV nebo Tizen OS. Ale kdo ví... 2 Citovat Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adolf.Shitler Odesláno 30. prosince 2023 Sdílet Odesláno 30. prosince 2023 @Jack_6428 Přečti si přesně, co napsal autor dotazu: "moje televize od doby,co nám vyměnili modem za nový,se nechce připojit k wifině. Nejde ani zapnout,aby to nějakou wifinu vyhledalo" - pokud nejde u TV ani zapnout vyhledávání WiFi, pak s tím výměna modemu od VF vůbec nesouvisí a ta TV je prostě vadná. 4 1 1 Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.