rebo Posted October 17 Share Posted October 17 Zdravím, možná je to moje chyba, ale nenašel jsem, jaká je cena volání z mobilní sítě Vodafone na pevnou linku u předplacených karet. Je uvedeno volání v síti Vodafone, platí to pouze pro GSM, nebo je tím myšleno i volání na exUPC? Jde mi hlavně o přesměrování hovorů z mobilu na pevnou, mám pevný telefon ve více místnostech a je tak lépe slyšet než mobil.🙂 Quote Super - ALLinONE Vodafone Station, Set-top box Premium Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adolf.Shitler Posted October 17 Share Posted October 17 Pokud je uvedeno "Volání v síti neomezeně / Neomezené volání v síti Vodafone" (119 Kč / 98,35 Kč) a bez dalšího doplňujícího vysvětlení, tak by se to mělo vztahovat jak na mobilní, tak na pevné sítě VF. 2 Quote - - - - - Link to comment Share on other sites More sharing options...
kautskym Posted October 22 Share Posted October 22 bohužel Volání v síti neomezeně / Neomezené volání v síti Vodafone zde volání na Vodafone (exUPC) pevnou linku je placené nad rámec balíčku @rebo 1 Quote Premium, Premium DSL Basic, Premium 5G, Red Basic Základní, ALLinONE Vodafone Station, Zyxel VMG8623-T50B, Set-top box Standard Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Help center Martin - Vodafone Posted October 23 Help center Share Posted October 23 Hezké ráno, @rebo, neomezené volání v síti je myšleno na mobilní čísla. Pevnou linku pak označujeme jako "fixní síť" 🙂 1 2 1 Quote - Premium 5G Komplet VTV box Chrudim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivo2003 Posted October 23 Share Posted October 23 Tak by bylo vhodné aby to na webu bylo napsané. V ceníku je jen síť Vodafone. A nikde žádná hvězdička že sítí Vodafone se rozumí mobilní síť. 2 Quote - - Základní Compal CH7465, Set-top box Premium Opava Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adolf.Shitler Posted October 23 Share Posted October 23 Nejspíš to moc lidí neřeší, protože v opačném případě už si jistě někdo stěžoval na ČTÚ. I když zrovna toto je věc, kde by VF žádnou extra újmu neutrpěl, pokud by se neomezené volání v síti vztahovalo jak na mobilní, tak na pevné sítě VF... 2 Quote - - - - - Link to comment Share on other sites More sharing options...
rebo Posted October 25 Author Share Posted October 25 Děkuji všem za odpovědi. To znamená, že "fixní síť" exUPC je v nabídkách zahrnuta pod "jiné sítě"? 1 Quote Super - ALLinONE Vodafone Station, Set-top box Premium Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
kautskym Posted October 25 Share Posted October 25 (edited) @rebototo je napsané u pevní linky mobil je GSM síť a exupc linka je toto: Vodafone Fixní hlasová síť (VoCable) je tvořena rozhraním Data over cable system s mezinárodním standardem DOCSIS, kde je prostřednictvím hybridní opticko-koaxiální infrastruktury HFC pomocí protokolu SIP mimo jiné poskytována zákazníkům hlasová služba (Vodafone pevná linka). Pokud je ve smluvní dokumentaci uvedeno volání ve Fixní síti Vodafone zdarma (původně v síti exUPC), je tím myšleno: a. volání ve Vodafone fixní hlasové síti (VoCable) b. volání z této sítě do sítě VoxDSL kde mimo jiné poskytujeme zákazníkům hlasovou službu (Vodafone volání z IP telefonů) Edited October 25 by kautskym Quote Premium, Premium DSL Basic, Premium 5G, Red Basic Základní, ALLinONE Vodafone Station, Zyxel VMG8623-T50B, Set-top box Standard Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
rebo Posted October 26 Author Share Posted October 26 @kautskym Děkuji za odpověď, ale měl jsem na mysli volání do pevné sítě Vodafone Fixní hlasová síť (VoCable) z GSM sítě Vodafone, tento údaj by tak byl uvedený u mobilních tarifů/předplacených karet. Protože tam (alespoň jsem jej nenašel) není, na základě předchozí odpovědi @Martin - Vodafone předpokládám, že pro GSM Vodafone je exUPC zpoplatněna jako jakákoliv "cizí" pevná nebo mobilní síť. Ale jde spíš o doplňující otázku, když už jsem toto téma založil. To, co jsem chtěl vědět při položení původního dotazů už bylo zodpovězeno.🙂 Quote Super - ALLinONE Vodafone Station, Set-top box Premium Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Help center Martin - Vodafone Posted October 26 Help center Share Posted October 26 @reboAno, přesně tak 🙂 Quote - Premium 5G Komplet VTV box Chrudim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts