Jump to content

Cena volání z GSM Vodafone na pevnou linku

rebo

Recommended Posts

Zdravím,

možná je to moje chyba, ale nenašel jsem, jaká je cena volání z mobilní sítě Vodafone na pevnou linku u předplacených karet. Je uvedeno volání v síti Vodafone, platí to pouze pro GSM, nebo je tím myšleno i volání na exUPC?

Jde mi hlavně o přesměrování hovorů z mobilu na pevnou, mám pevný telefon ve více místnostech a je tak lépe slyšet než mobil.🙂

• Super
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station, Set-top box Premium
  • Brno

bohužel Volání v síti neomezeně / Neomezené volání v síti Vodafone zde volání na Vodafone (exUPC) pevnou linku je placené nad rámec balíčku @rebo

• Agree 1
  • Premium, Premium DSL
  • Basic, Premium 5G, Red Basic
  • Základní, ALLinONE
  • Vodafone Station, Zyxel VMG8623-T50B, Set-top box Standard
  • Praha
  • Speedtest

Nejspíš to moc lidí neřeší, protože v opačném případě už si jistě někdo stěžoval na ČTÚ. I když zrovna toto je věc, kde by VF žádnou extra újmu neutrpěl, pokud by se neomezené volání v síti vztahovalo jak na mobilní, tak na pevné sítě VF...
  • Agree 2
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -

@rebototo je napsané u pevní linky mobil je GSM síť a exupc linka je toto:

Vodafone Fixní hlasová síť (VoCable) je tvořena rozhraním Data over cable system s mezinárodním standardem DOCSIS, kde je prostřednictvím hybridní opticko-koaxiální infrastruktury HFC pomocí protokolu SIP mimo jiné poskytována zákazníkům hlasová služba (Vodafone pevná linka). Pokud je ve smluvní dokumentaci uvedeno volání ve Fixní síti Vodafone zdarma (původně v síti exUPC), je tím myšleno:

a. volání ve Vodafone fixní hlasové síti (VoCable)

b. volání z této sítě do sítě VoxDSL kde mimo jiné poskytujeme zákazníkům hlasovou službu (Vodafone volání z IP telefonů)

Edited by kautskym
  • Premium, Premium DSL
  • Basic, Premium 5G, Red Basic
  • Základní, ALLinONE
  • Vodafone Station, Zyxel VMG8623-T50B, Set-top box Standard
  • Praha
  • Speedtest

@kautskym Děkuji za odpověď, ale měl jsem na mysli volání do pevné sítě Vodafone Fixní hlasová síť (VoCable) z GSM sítě Vodafone, tento údaj by tak byl uvedený u mobilních tarifů/předplacených karet. Protože tam (alespoň jsem jej nenašel) není, na základě předchozí odpovědi @Martin - Vodafone předpokládám, že pro GSM Vodafone je exUPC zpoplatněna jako jakákoliv "cizí" pevná nebo mobilní síť.

Ale jde spíš o doplňující otázku, když už jsem toto téma založil. To, co jsem chtěl vědět při položení původního dotazů už bylo zodpovězeno.🙂

• Super
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station, Set-top box Premium
  • Brno