Odesláno před 18 hodinami18 hod 155-95-10 je to regionalitou? Basic -, sLimitem M ALLinONE, 18+ Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Premium box, Compal CH7465 Praha Zlín
Odesláno před 7 hodinami7 hod před 11 hodinami, Michal Kourek napsal:Mám STB a nepomohlo ani přeladění kanálů, ani reset STB. 151 TV programů a nové nikde. Kolik máte vy a na jakých pozicích? Proč mi to nefunguje? Grrrrr :-DTak už, asi pátý pokus :-)Že máte STB ještě neznamená, že přijímáte signál v DVBC. STB může fungovat jako OTT a tam to přidávaní trvá trochu déle Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Odesláno před 7 hodinami7 hod Jsem jediný, kdo si všiml, že na Nick Jr. a Nicktoons neodpovídá EPG vysílanému programu? U normálního Nickelodeonu je EPG, zdá se, v pořádku. Ale u těch dvou ostatní je, slovy klasika, voľaké zmätené. A to je problém pro zpětné sledování a nahrávání. Super - Základní, Family, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV Premium box, Vodafone TV 3 box, CA modul Hodonín
Odesláno před 6 hodinami6 hod Jinak si myslím, že nové hudební programy jsou vidět na všech platformách Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.