Odesláno 6. ledna6. led Nove stanice mi bezely v STB na frekvencich MTV a kdyz jsem naladil znovu kanaly, zmizely uplne, poradi nekdo? Basic -, sLimitem M ALLinONE, 18+ Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Premium box, Compal CH7465 Praha Zlín
Odesláno 6. ledna6. led A proč jste znovu ladil, když ty programy fungovaly?Asi bude potřeba počkat, až to probublá Vodafoním systemem a při noční aktualizaci se ty programy znovu naladí. Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Odesláno 7. ledna7. led Používám hlasové přepínání programů a měl jsem tam staré názvy MTV. Basic -, sLimitem M ALLinONE, 18+ Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Premium box, Compal CH7465 Praha Zlín
Odesláno 7. ledna7. led Chtěl bych @Pavel m oznámit,že růžový operátor vyměnil Playboy tv za Babes tv.😀A pro @dad18.Tady také neproběhla žádná TZ.Opět je zdroj Mediaguru a autor Lukáš Polák.Takže si Vf a TM mohou podat ruce,co se stran oficialit týče😌 - - - - Brno-Kohoutovice
Odesláno 7. ledna7. led @namec Paráda, ještě nějaké info od třetího do party nemáš?😀Příští týden bych začal novinkami od - Knihy Dobrovský a hledám někoho kdo se bude starat o sekci - Supraphon. Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Odesláno 7. ledna7. led S tím bohužel nemohu sloužit😒,Ale mám ted na 3 měsíce sletováni tv zdrama,tak uvidíme,s čím přijdou oni😄😄😄.Jinak můj předchozí příspěvek brát s ironickým humorem.Samotnýmu se mě toto zahlcování spamem,co sem dává @Pavel m ,nepozdává. - - - - Brno-Kohoutovice
Odesláno 7. ledna7. led https://www.mediaguru.cz/clanky/2026/01/zacatek-roku-2026-je-prelomovy-pro-placenou-televizi/A pise se tam i o tech zmenach od paramount programu ktere jsem predvidal... Ma vestecka koule stale funguje xD Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město
Odesláno 7. ledna7. led Italská Comedy Central pořád vysílá placeně přes Sky a i MTV Italia, akorát teda už úplně bez hudby. Comedy Central má i zajímavé pořady když se dívám do programu. Basic Basic+ - - Brno
Odesláno 7. ledna7. led Je nějaký důvod psát sem o stanicích které Vodafone TV nenabízí a v dohledné době ani nebude? Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.