Odesláno 16. května16. kvě před 2 minutami, honza265 napsal:To chce klid 😎 Podívej se, kdy to kdo posílal. 4 minuty od sebe. Prostě se trefili do stejného momentu🙂LudekUPC ještě neviděl odpověď, psal svou otázku a ta odpověď tam od Ondry mezitím přílítla 😉Tož mě to u Ondrova příspěvku ukazovalo info o čase 2 hodiny od vložení příspěvku a od Ludana 1 hodina od vložení.Tak mě tam lita +-1 hodina.Ale jestli je to tak,jak píšes,beru zpět 🙂 - - - - Brno-Kohoutovice
Odesláno 16. května16. kvě Jo jo, a proto by bylo vhodnější aby se u příspěvku ukazoval přesný čas odeslání.😀 Ano tomusi, už si mi na to odpovídal, ale tady to vidíš v praxi co by bylo lepší. Být přesný čas, tak by to nedorozumění nebylo. Super Basic Základní, Sport Vodafone TV 3 box, Compal CH7465 Teplice
Odesláno 16. května16. kvě Ty nové kanály jsou tzv. FAST kanály. https://www.tvkompas.cz/co-jsou-to-fast-kanaly-a-jak-funguji-mohou-byt-zachranou-tradicni-televize-v-streamingove-ere/ Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 17. května17. kvě Při přepínání mezi novými Vodafone filmovými kanály a neustálými reklamami na začátku spuštění každého kanálu a spuštěním programu od začátku, zvládáte to? 😄 Upraveno 17. května17. kvě uživatelem Michal Kourek Basic - ALLinONE, 18+ Vodafone TV app Google, Vodafone TV app LG, Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Premium box, Compal CH7465 Praha Zlín
Odesláno 18. května18. kvě Zvládám, protože se na to nedívám 😀Hlavně nechápu, proč musí Vodafone dělat reklamu sám na sebe zákazníkům Vodafone.... 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň
Odesláno 18. května18. kvě Nedívám se na to, nevím co tam je za reklamy a ta částa taky nesouhlasí... 😀Až se to rozjede (a já doufám, že ne) tak se to začne prezentovat a nabízet firmám na reklamu. Pak tam nebude reklama na Vodafone, ale na prací prášek nebo pleny pro dospělé. Super Basic Základní, Sport Vodafone TV 3 box, Compal CH7465 Teplice
Odesláno 21. května21. kvě Ty avizované programy už vysílají? Podle tohoto webu ano, ale moje TV nic nenaladila.https://avmania.zive.cz/vodafone-startuje-vlastni-filmove-kanaly-pro-deti-i-dospele-bez-reklam-behem-filmu Super - ALLinONE Compal CH7465, CA modul Liberec
Odesláno 21. května21. kvě No to jsou asi ty tři stanice o kterých se tu už skoro týden bavíme. U mě vysílají.Co je nového ve Vodafone TV? Tři nové kanály s naším štemplem - Vodafone.cz Super Basic Základní, Sport Vodafone TV 3 box, Compal CH7465 Teplice
Odesláno 21. května21. kvě Neboj, četl jsem vše.Jde mi o potvrzení, že to někdo naladí i přes CA modul. Budu tedy muset bádat. Super - ALLinONE Compal CH7465, CA modul Liberec
Odesláno 21. května21. kvě Aha, no kdyby dotaz zněl jestli někdo naladil ty tři nové stanice přes CA modul tak mlčím jak hrob.😀 Super Basic Základní, Sport Vodafone TV 3 box, Compal CH7465 Teplice
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.