Odesláno 16. května 2025 16. kvě před 2 minutami, honza265 napsal:To chce klid 😎 Podívej se, kdy to kdo posílal. 4 minuty od sebe. Prostě se trefili do stejného momentu🙂LudekUPC ještě neviděl odpověď, psal svou otázku a ta odpověď tam od Ondry mezitím přílítla 😉Tož mě to u Ondrova příspěvku ukazovalo info o čase 2 hodiny od vložení příspěvku a od Ludana 1 hodina od vložení.Tak mě tam lita +-1 hodina.Ale jestli je to tak,jak píšes,beru zpět 🙂 - - - - Brno-Kohoutovice
Odesláno 16. května 2025 16. kvě Jo jo, a proto by bylo vhodnější aby se u příspěvku ukazoval přesný čas odeslání.😀 Ano tomusi, už si mi na to odpovídal, ale tady to vidíš v praxi co by bylo lepší. Být přesný čas, tak by to nedorozumění nebylo. Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Odesláno 16. května 2025 16. kvě Ty nové kanály jsou tzv. FAST kanály. https://www.tvkompas.cz/co-jsou-to-fast-kanaly-a-jak-funguji-mohou-byt-zachranou-tradicni-televize-v-streamingove-ere/ Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 17. května 2025 17. kvě Při přepínání mezi novými Vodafone filmovými kanály a neustálými reklamami na začátku spuštění každého kanálu a spuštěním programu od začátku, zvládáte to? 😄 Upraveno 17. května 2025 17. kvě uživatelem Michal Kourek Basic -, sLimitem M ALLinONE, 18+ Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Premium box, Compal CH7465 Praha Zlín
Odesláno 18. května 2025 18. kvě Zvládám, protože se na to nedívám 😀Hlavně nechápu, proč musí Vodafone dělat reklamu sám na sebe zákazníkům Vodafone.... 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň
Odesláno 18. května 2025 18. kvě Nedívám se na to, nevím co tam je za reklamy a ta částa taky nesouhlasí... 😀Až se to rozjede (a já doufám, že ne) tak se to začne prezentovat a nabízet firmám na reklamu. Pak tam nebude reklama na Vodafone, ale na prací prášek nebo pleny pro dospělé. Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Odesláno 21. května 2025 21. kvě Ty avizované programy už vysílají? Podle tohoto webu ano, ale moje TV nic nenaladila.https://avmania.zive.cz/vodafone-startuje-vlastni-filmove-kanaly-pro-deti-i-dospele-bez-reklam-behem-filmu Super - ALLinONE Compal CH7465, CA modul Liberec
Odesláno 21. května 2025 21. kvě No to jsou asi ty tři stanice o kterých se tu už skoro týden bavíme. U mě vysílají.Co je nového ve Vodafone TV? Tři nové kanály s naším štemplem - Vodafone.cz Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Odesláno 21. května 2025 21. kvě Neboj, četl jsem vše.Jde mi o potvrzení, že to někdo naladí i přes CA modul. Budu tedy muset bádat. Super - ALLinONE Compal CH7465, CA modul Liberec
Odesláno 21. května 2025 21. kvě Aha, no kdyby dotaz zněl jestli někdo naladil ty tři nové stanice přes CA modul tak mlčím jak hrob.😀 Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.