Odesláno 23. ledna23. led Super, Baby TV v HD jistě ocení nejmenší diváci... Super - ALLinONE Compal CH7465, CA modul Liberec
Odesláno 27. ledna27. led Autor Odesláno 9. ledna V 9. 1. 2026 v 7:38, Peno napsal:Jsem jediný, kdo si všiml, že na Nick Jr. a Nicktoons neodpovídá EPG vysílanému programu? U normálního Nickelodeonu je EPG, zdá se, v pořádku. Ale u těch dvou ostatní je, slovy klasika, voľaké zmätené. A to je problém pro zpětné sledování a nahrávání.Pravdepodobne bude souviset se zmenou signalu co jsem avizoval. Zajimalo by me zda VF o ni vedel predem. Tagneme at na to mrknou ;) @Ondra - Vodafoneuváděné programy mají pouze černou obrazovku. Premium+ Basic ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
Odesláno 27. ledna27. led @)Pavel m Tu černou orzovku už jsem reportoval v jiném tématu. Tady je odpověď Ondry: https://www.techforum.cz/topic/63280-chyby-vodafone-tv/page/98/#findComment-488142 Super - Základní, Family, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV Premium box, Vodafone TV 3 box, CA modul Hodonín
Odesláno 27. ledna27. led Ty černé obrazovky mi dělají občas kterékoliv kanály, občas zabere přepnutí na čt1 a zpět, případně restart odpojením. Basic -, sLimitem M ALLinONE, 18+ Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Premium box, Compal CH7465 Praha Zlín
Odesláno 27. ledna27. led V tomhle případě je ta černá obrazovka i ve zpětném shlédnutí. Navíc ji zaznamenávám hned na několika zařízeních a jak vidno vyskytuje se i u dalších klientů, takže tentokrát to asi tento případ nebude. Navíc, Ondrova odpověď je celkem zřejmá, VF ví kde je problém a řeší ho. Takže holt nezbývá, než počkat, až ho vyřeší. Snad jim to nepotrvá moc dlouho. Ale tak Tlapkovou patrolu a Sponge Boba můžu dětem pustit i na SkyShowtime 😅 Super - Základní, Family, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV Premium box, Vodafone TV 3 box, CA modul Hodonín
Odesláno 28. ledna28. led Centrum péče Ještě i tady zmíním, že vysílání na kanálech Nick je už funkční. Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Odesláno 29. ledna29. led Od 2. unora provozuje konkurencni poskytovatel tv kompletne vsechny vyznamnejsi sportovni kanaly, vcetne svych vlastnich. Vodafone drzim osobne kvuli DVB-C z nostalgie a verim, ze zareaguje jinou programovou nabidkou, protoze sport ted dohnat nepujde.A ano, po vyhledani srovnavacich dat... konkurence ze vzduchu ma monopol ve sportu :-) Upraveno 29. ledna29. led uživatelem Michal Kourek Basic -, sLimitem M ALLinONE, 18+ Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Premium box, Compal CH7465 Praha Zlín
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.