Odesláno čtvrtek v 19:31 1 den 155-95-10 je to regionalitou? Basic -, sLimitem M ALLinONE, 18+ Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Premium box, Compal CH7465 Praha Zlín
Odesláno včera v 06:021 den před 11 hodinami, Michal Kourek napsal:Mám STB a nepomohlo ani přeladění kanálů, ani reset STB. 151 TV programů a nové nikde. Kolik máte vy a na jakých pozicích? Proč mi to nefunguje? Grrrrr :-DTak už, asi pátý pokus :-)Že máte STB ještě neznamená, že přijímáte signál v DVBC. STB může fungovat jako OTT a tam to přidávaní trvá trochu déle Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Odesláno včera v 06:381 den Jsem jediný, kdo si všiml, že na Nick Jr. a Nicktoons neodpovídá EPG vysílanému programu? U normálního Nickelodeonu je EPG, zdá se, v pořádku. Ale u těch dvou ostatní je, slovy klasika, voľaké zmätené. A to je problém pro zpětné sledování a nahrávání. Super - Základní, Family, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV Premium box, Vodafone TV 3 box, CA modul Hodonín
Odesláno včera v 07:061 den Jinak si myslím, že nové hudební programy jsou vidět na všech platformách Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Odesláno před 23 hodinami23 hod před 10 hodinami, Peno napsal:Jsem jediný, kdo si všiml, že na Nick Jr. a Nicktoons neodpovídá EPG vysílanému programu? U normálního Nickelodeonu je EPG, zdá se, v pořádku. Ale u těch dvou ostatní je, slovy klasika, voľaké zmätené. A to je problém pro zpětné sledování a nahrávání.Pravdepodobne bude souviset se zmenou signalu co jsem avizoval. Zajimalo by me zda VF o ni vedel predem. Tagneme at na to mrknou ;) @Ondra - Vodafone Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město
Odesláno před 2 hodinami2 hod V 9. 1. 2026 v 7:02, Standa napsal:Že máte STB ještě neznamená, že přijímáte signál v DVBC.STB může fungovat jako OTT a tam to přidávaní trvá trochu déleOTT z koaxu? :-D Až takový hlupák nejsem. Zdravím. Basic -, sLimitem M ALLinONE, 18+ Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Premium box, Compal CH7465 Praha Zlín
Odesláno před 31 minutami31 min To vám věřím, ale mě například při výměně STB navedli nový STB tak, že fungoval jako OTT (výměna byla z nesmyslného požadavku VF, při aktivaci vlastního modemu..).Řešil jsem to pak celkem dlouho s TP (vyřešila až další výměna STB) .. Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.