Odesláno úterý v 18:36 2 dny Nove stanice mi bezely v STB na frekvencich MTV a kdyz jsem naladil znovu kanaly, zmizely uplne, poradi nekdo? Basic -, sLimitem M ALLinONE, 18+ Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Premium box, Compal CH7465 Praha Zlín
Odesláno úterý v 21:54 1 den A proč jste znovu ladil, když ty programy fungovaly?Asi bude potřeba počkat, až to probublá Vodafoním systemem a při noční aktualizaci se ty programy znovu naladí. Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Odesláno včera v 00:181 den Používám hlasové přepínání programů a měl jsem tam staré názvy MTV. Basic -, sLimitem M ALLinONE, 18+ Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Premium box, Compal CH7465 Praha Zlín
Odesláno včera v 12:491 den Chtěl bych @Pavel m oznámit,že růžový operátor vyměnil Playboy tv za Babes tv.😀A pro @dad18.Tady také neproběhla žádná TZ.Opět je zdroj Mediaguru a autor Lukáš Polák.Takže si Vf a TM mohou podat ruce,co se stran oficialit týče😌 - - - - Brno-Kohoutovice
Odesláno včera v 12:591 den @namec Paráda, ještě nějaké info od třetího do party nemáš?😀Příští týden bych začal novinkami od - Knihy Dobrovský a hledám někoho kdo se bude starat o sekci - Supraphon. Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Odesláno včera v 13:081 den S tím bohužel nemohu sloužit😒,Ale mám ted na 3 měsíce sletováni tv zdrama,tak uvidíme,s čím přijdou oni😄😄😄.Jinak můj předchozí příspěvek brát s ironickým humorem.Samotnýmu se mě toto zahlcování spamem,co sem dává @Pavel m ,nepozdává. - - - - Brno-Kohoutovice
Odesláno včera v 15:061 den https://www.mediaguru.cz/clanky/2026/01/zacatek-roku-2026-je-prelomovy-pro-placenou-televizi/A pise se tam i o tech zmenach od paramount programu ktere jsem predvidal... Ma vestecka koule stale funguje xD Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město
Odesláno včera v 15:511 den Italská Comedy Central pořád vysílá placeně přes Sky a i MTV Italia, akorát teda už úplně bez hudby. Comedy Central má i zajímavé pořady když se dívám do programu. Basic Basic+ - - Brno
Odesláno včera v 16:041 den Je nějaký důvod psát sem o stanicích které Vodafone TV nenabízí a v dohledné době ani nebude? Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.