Odesláno 21. května21. kvě @kraftwerk007 přes CA modul tyto kanály naladit nelze V 16. 5. 2025 v 9:54, Ondra - Vodafone napsal:Ne, tyto nové stanice využívají speciální technické řešení, nejde o běžné živé vysílání. Proto jsou vysílané výhradně přes internet. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 21. května21. kvě Díky za info.V tom článku který jsem linkoval je právě napsáno, že programy půjdou i přeš CA modul.Proto ten můj dotaz. Super - ALLinONE Compal CH7465, CA modul Liberec
Odesláno 21. května21. kvě před 30 minutami, kraftwerk007 napsal:Ty avizované programy už vysílají? Podle tohoto webu ano, ale moje TV nic nenaladila.https://avmania.zive.cz/vodafone-startuje-vlastni-filmove-kanaly-pro-deti-i-dospele-bez-reklam-behem-filmuOno je možné, že autor tohoto článku si prostě doplnil "všechny" platformy, které jsou v nabídce Vodafone TV a Vodafone TV+ a ještě bych dodal, že ten pořad (film) "nelze pustit od začátku v průběhu vysílání, on se vždy, při zapnutí konkrétního pořadu, spustí s reklamou na začátku a následuje celý pořad. - - Jiná služba nic UPC
Odesláno 21. května21. kvě Tak jsem to cvičně otestoval v aplikaci.Jeden program nefunkční- chyba TAxxxx, další program nejde přes celou obrazovku.A obsah programu CZ/SK je jedna velká kejda.Velmi povedená nabídka VF. Super - ALLinONE Compal CH7465, CA modul Liberec
Odesláno 21. května21. kvě Před hodinou, technik napsal:a ještě bych dodal, že ten pořad (film) "nelze pustit od začátku v průběhu vysílání, on se vždy, při zapnutí konkrétního pořadu, spustí s reklamou na začátku a následuje celý pořad.To je takovej Vodafoni standard🙂.Myslime to dobře,ale jako vždy to nedopadne nejlépe Upraveno 21. května21. kvě uživatelem namec - - - - Brno-Kohoutovice
Odesláno 21. května21. kvě Dal jsem ve filmu pauzu a film začal od začátku. Při další pauze začal JINÝ film. A dostat se k opětovnému spuštění žádaného filmu byl nadlidský výkon.Přemýšlím, že se nechám zaměstnat ve vývoji u VF- i s tím málem co znám, se tam pohodlně ztratím. To co plodí je naprostá tragédie. Super - ALLinONE Compal CH7465, CA modul Liberec
Odesláno 21. května21. kvě Už se tu o tom píše, není klasická stanice jak známe dnes, ale je to návrat do minulosti. Nejde dát pauza, nejde přetáčet, když přerušíte v půli tak musíte koukat od začátku. Takže před filmem vyčůrat, nalít pítí, brambůrky do misky no a pak přepnout někam jinam. Super Basic Základní, Sport Vodafone TV 3 box, Compal CH7465 Teplice
Odesláno 21. května21. kvě Tak to ještě mohli spustit černobílé vysílání a formát 4:3.Když retro,tak pořádně🙂Ono,když dva dělají totéž,neni to totéž - - - - Brno-Kohoutovice
Odesláno 21. května21. kvě před 3 hodinami, kraftwerk007 napsal:Ty avizované programy už vysílají? Podle tohoto webu ano, ale moje TV nic nenaladila.https://avmania.zive.cz/vodafone-startuje-vlastni-filmove-kanaly-pro-deti-i-dospele-bez-reklam-behem-filmuJdou pouze na OTT jinde nebudou, viz par příspěvku zpět @Ondra - Vodafone Premium+, Super DSL Basic+, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno 22. května22. kvě Autor Vodafone TV hlásí 630 tisíc zákazníků, potvrdil nové kanályhttps://www.mediaguru.cz/clanky/2025/05/vodafone-tv-hlasi-630-tisic-zakazniku-potvrdil-nove-kanaly/ Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.