Odesláno 21. května21. kvě @kraftwerk007 přes CA modul tyto kanály naladit nelze V 16. 5. 2025 v 9:54, Ondra - Vodafone napsal:Ne, tyto nové stanice využívají speciální technické řešení, nejde o běžné živé vysílání. Proto jsou vysílané výhradně přes internet. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 21. května21. kvě Díky za info.V tom článku který jsem linkoval je právě napsáno, že programy půjdou i přeš CA modul.Proto ten můj dotaz. Super - ALLinONE Compal CH7465, CA modul Liberec
Odesláno 21. května21. kvě před 30 minutami, kraftwerk007 napsal:Ty avizované programy už vysílají? Podle tohoto webu ano, ale moje TV nic nenaladila.https://avmania.zive.cz/vodafone-startuje-vlastni-filmove-kanaly-pro-deti-i-dospele-bez-reklam-behem-filmuOno je možné, že autor tohoto článku si prostě doplnil "všechny" platformy, které jsou v nabídce Vodafone TV a Vodafone TV+ a ještě bych dodal, že ten pořad (film) "nelze pustit od začátku v průběhu vysílání, on se vždy, při zapnutí konkrétního pořadu, spustí s reklamou na začátku a následuje celý pořad. - - Jiná služba nic UPC
Odesláno 21. května21. kvě Tak jsem to cvičně otestoval v aplikaci.Jeden program nefunkční- chyba TAxxxx, další program nejde přes celou obrazovku.A obsah programu CZ/SK je jedna velká kejda.Velmi povedená nabídka VF. Super - ALLinONE Compal CH7465, CA modul Liberec
Odesláno 21. května21. kvě Před hodinou, technik napsal:a ještě bych dodal, že ten pořad (film) "nelze pustit od začátku v průběhu vysílání, on se vždy, při zapnutí konkrétního pořadu, spustí s reklamou na začátku a následuje celý pořad.To je takovej Vodafoni standard🙂.Myslime to dobře,ale jako vždy to nedopadne nejlépe Upraveno 21. května21. kvě uživatelem namec - - - - Brno-Kohoutovice
Odesláno 21. května21. kvě Dal jsem ve filmu pauzu a film začal od začátku. Při další pauze začal JINÝ film. A dostat se k opětovnému spuštění žádaného filmu byl nadlidský výkon.Přemýšlím, že se nechám zaměstnat ve vývoji u VF- i s tím málem co znám, se tam pohodlně ztratím. To co plodí je naprostá tragédie. Super - ALLinONE Compal CH7465, CA modul Liberec
Odesláno 21. května21. kvě Už se tu o tom píše, není klasická stanice jak známe dnes, ale je to návrat do minulosti. Nejde dát pauza, nejde přetáčet, když přerušíte v půli tak musíte koukat od začátku. Takže před filmem vyčůrat, nalít pítí, brambůrky do misky no a pak přepnout někam jinam. Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Odesláno 21. května21. kvě Tak to ještě mohli spustit černobílé vysílání a formát 4:3.Když retro,tak pořádně🙂Ono,když dva dělají totéž,neni to totéž - - - - Brno-Kohoutovice
Odesláno 21. května21. kvě před 3 hodinami, kraftwerk007 napsal:Ty avizované programy už vysílají? Podle tohoto webu ano, ale moje TV nic nenaladila.https://avmania.zive.cz/vodafone-startuje-vlastni-filmove-kanaly-pro-deti-i-dospele-bez-reklam-behem-filmuJdou pouze na OTT jinde nebudou, viz par příspěvku zpět @Ondra - Vodafone Premium+, Super DSL Super, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Praha, Nová Ves
Odesláno 22. května22. kvě Autor Vodafone TV hlásí 630 tisíc zákazníků, potvrdil nové kanályhttps://www.mediaguru.cz/clanky/2025/05/vodafone-tv-hlasi-630-tisic-zakazniku-potvrdil-nove-kanaly/ Ultra Fibre Super ALLinONE AVM FRITZ!Box 6690 -Most
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.