Přejít na obsah

Doporučené odpovědi

Odesláno

@kraftwerk007 přes CA modul tyto kanály naladit nelze

V 16. 5. 2025 v 9:54, Ondra - Vodafone napsal:

Ne, tyto nové stanice využívají speciální technické řešení, nejde o běžné živé vysílání. Proto jsou vysílané výhradně přes internet.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

Díky za info.

V tom článku který jsem linkoval je právě napsáno, že programy půjdou i přeš CA modul.

Proto ten můj dotaz.

• Super
  • -
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, CA modul
  • Liberec
Odesláno
před 30 minutami, kraftwerk007 napsal:

Ty avizované programy už vysílají? Podle tohoto webu ano, ale moje TV nic nenaladila.

https://avmania.zive.cz/vodafone-startuje-vlastni-filmove-kanaly-pro-deti-i-dospele-bez-reklam-behem-filmu

Ono je možné, že autor tohoto článku si prostě doplnil "všechny" platformy, které jsou v nabídce Vodafone TV a Vodafone TV+ a ještě bych dodal, že ten pořad (film) "nelze pustit od začátku v průběhu vysílání, on se vždy, při zapnutí konkrétního pořadu, spustí s reklamou na začátku a následuje celý pořad.

• -
  • -
  • Jiná služba
  • nic
  • UPC
Odesláno

Tak jsem to cvičně otestoval v aplikaci.

Jeden program nefunkční- chyba TAxxxx, další program nejde přes celou obrazovku.

A obsah programu CZ/SK je jedna velká kejda.

Velmi povedená nabídka VF.

• Super
  • -
  • ALLinONE
  • Liberec
Odesláno
Před hodinou, technik napsal:

a ještě bych dodal, že ten pořad (film) "nelze pustit od začátku v průběhu vysílání, on se vždy, při zapnutí konkrétního pořadu, spustí s reklamou na začátku a následuje celý pořad.

To je takovej Vodafoni standard🙂.Myslime to dobře,ale jako vždy to nedopadne nejlépe

Upraveno uživatelem namec

• -
  • -
  • -
  • -
  • Brno-Kohoutovice
Odesláno

Dal jsem ve filmu pauzu a film začal od začátku. Při další pauze začal JINÝ film. A dostat se k opětovnému spuštění žádaného filmu byl nadlidský výkon.

Přemýšlím, že se nechám zaměstnat ve vývoji u VF- i s tím málem co znám, se tam pohodlně ztratím. To co plodí je naprostá tragédie.

• Super
  • -
  • ALLinONE
  • Liberec
Odesláno

Už se tu o tom píše, není klasická stanice jak známe dnes, ale je to návrat do minulosti. Nejde dát pauza, nejde přetáčet, když přerušíte v půli tak musíte koukat od začátku. Takže před filmem vyčůrat, nalít pítí, brambůrky do misky no a pak přepnout někam jinam.

• Super
  • Basic
  • Základní, Sport
  • Vodafone TV 3 box, Compal CH7465
  • Teplice
Odesláno

Tak to ještě mohli spustit černobílé vysílání a formát 4:3.Když retro,tak pořádně🙂

Ono,když dva dělají totéž,neni to totéž

• -
  • -
  • -
  • -
  • Brno-Kohoutovice
Odesláno
před 3 hodinami, kraftwerk007 napsal:

Ty avizované programy už vysílají? Podle tohoto webu ano, ale moje TV nic nenaladila.

https://avmania.zive.cz/vodafone-startuje-vlastni-filmove-kanaly-pro-deti-i-dospele-bez-reklam-behem-filmu

Jdou pouze na OTT jinde nebudou, viz par příspěvku zpět @Ondra - Vodafone

• Premium+, Super DSL
  • Basic+, Red Basic Lite
  • Základní, ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B
  • Praha, Nová Ves

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague