Odesláno 21. února21. úno Kdo jste volali po mužském tenisu na Premier sportech, nejmenovaná konkurence (ti dva hlavní to nejsou 🙂 ) má dárkové karty -20 %, takže se dá dostat se sportovním balíčkem na 200,-/měs v roční dárkové kartě, to už jde a jsem to obětoval za mužský tenis, protože Lehečka jede 🙂 (samozřejmě, co lze sledovat v DVB-C ve Vodafone, sleduji zde, se mi zdá obraz plynulejší? Nebo se mi to jen zdá? 🙂 ) P.S. Uvidíme kvalitu obrazu při sportu @Jack_6428zde u konkurence, také v Canal sportu při ženském tenisu super obraz, ale tady jsem četl, že na ženský tenis se využívá dobrá technika i přenos 🙂 Upraveno 21. února21. úno uživatelem Michal Kourek Basic - ALLinONE, 18+ Vodafone TV app Google, Vodafone TV app LG, Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Premium box, Compal CH7465 Praha Zlín
Odesláno 21. února21. úno @Michal KourekAsi myslím, že tu slovo SkyLink můžeme napsat 🤣 Nicméně, pokud se Vám zdá DVB-C plynulejší, tak bych řekl, že to bude buď placebo, nebo máte špatně nastavený refresh rate u druhé služby (mělo by to být 50Hz u většiny televizních kanálů, 25Hz u většiny Evropské produkce a 23.976hz u většiny streamovacích služeb a filmů). Berte s rezervou, ideální je automatické přepínání, ale to málokterá aplikace / přehrávač umí , bohužel. Premium - - - -
Odesláno 21. února21. úno To nebude Skylink, ten nemá Premiér Sporty. To bude Telly. Super - Základní - Litomyšl
Odesláno 21. února21. úno před 22 minutami, r2d2 napsal: @Michal KourekAsi myslím, že tu slovo SkyLink můžeme napsat 🤣 Nicméně, pokud se Vám zdá DVB-C plynulejší, tak bych řekl, že to bude buď placebo, nebo máte špatně nastavený refresh rate u druhé služby (mělo by to být 50Hz u většiny televizních kanálů, 25Hz u většiny Evropské produkce a 23.976hz u většiny streamovacích služeb a filmů). Berte s rezervou, ideální je automatické přepínání, ale to málokterá aplikace / přehrávač umí , bohužel. Možná jsem s DVB-C slepý, možná mi 4K televize dokresluje v DVB-C rychlé přechody sportu lépe - tenis, biatlon, sjezd, fotbal - třeba placebo 😄 Basic - ALLinONE, 18+ Vodafone TV app Google, Vodafone TV app LG, Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Premium box, Compal CH7465 Praha Zlín
Odesláno 26. února26. úno Autor v aplikaci Vodafone TV je test programu Prima Plus na pozici 400. Ultra Fibre Super ALLinONE AVM FRITZ!Box 6690 -Most
Odesláno 26. února26. úno Ten test Prima Plus, to si myslím, že by mohl být ten stream reality show StarHouse, jak o tom píšou tady: https://www.mediaguru.cz/clanky/2025/02/prima-uvede-pripad-tanecnice-o-lidech-a-konich-ci-nocni-operater/ Reality show StarHouse s účastí influencerů. Zahajuje 3. března a předplatitelé Prima+ a klienti Vodafone TV budou mít možnost interagovat se streamem a sledovat dění ve vile 24/7. Basic 250 Mb/s - Komplet CA modul Praha
Odesláno 26. února26. úno No to bude obsahově hodnotný kanál 😄 Super+ Red Basic Lite Základní Vodafone Station WiFi 5, CA modul Praha 10 - Vršovice
Odesláno 26. února26. úno Toto je na programu 400 Premium+, Super DSL Super, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Praha, Nová Ves
Odesláno 26. února26. úno No já tam mám na 400 černou obrazovku a napsáno "test" Basic Basic ALLinONE - Praha 4
Odesláno 26. února26. úno Já jsem program 400 objevil jen na mobilu (Android), ale ani v prohlížeči Google nebo aplikaci Google TV v televizi ho nemám. Super - Základní, Family, Sport CA modul, Compal CH7465 Praha 10
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.