Guest Vindobona Posted June 27, 2023 Share Posted June 27, 2023 Po 10 letech mi odešel můj STB Kanon koupený ještě od UPC, kterým mi celkem věrně sloužil a byl jsem s ním spokojený. Na můj dotaz mi z Vodafonu bohužel sdělili, že žádné podobné zařízení s PVR a duálním modemem nemají, což mi ale nevyhovuje, Potřeboval bych proto doporučit nějaký STB náhradou za ten Kaon, který by měl duální modem DVB-C, uměl PVR, (ideálně s integrovaným diskem) a bylo by ho možné provozovat s modulem CI+ ZCA1, který mám od Vodafonu a teď ho dočasně používám v TV. V problematice set top boxů se nevyznám a proto předem děkuji za vhodné tipy a doporučení. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivo2003 Posted June 27, 2023 Share Posted June 27, 2023 Jenom upozornění: Nehledáte duální modem, ale duální tuner. Quote Start - Základní Compal CH7465 Opava Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Vindobona Posted June 27, 2023 Share Posted June 27, 2023 Máte pravdu, chybička se vloudila :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daviddvbc Posted June 27, 2023 Share Posted June 27, 2023 Třeba takový Technisat Technistar k2 isio stojí za uváženou. Nutno ale dodat, že s CA Modulem nelze nahrávat 2 kódované programy zároveň. 2 Quote Basic 250 Mb/s - Komfort Compal CH7465VF, 1x CAM Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Vindobona Posted June 27, 2023 Share Posted June 27, 2023 Od Technisatu jsem našel model https://www.omko.cz/technisat-digit-isio-stc-4k-ultra-hd-cerny-2/, který má "3x dvojitý tuner DVB-S2, DVB-C a DVB-T/DVB-T2" a 1x slot CI+. Jenom nevím, zda by to běželo s CA modulem od Vodafonu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sparrow Posted June 27, 2023 Share Posted June 27, 2023 (edited) No ale ten se už nedá sehnat 😞 Po proklikání náhrad co web nabízí jsem se dostal na hračku za 25k https://www.omko.cz/technisat-sonata-1-4k-ultra-hd-zvuk-4x15w-elac-cerny/ Možná by bylo lepší najít nějakého, šikovného elektrotechnika co si pohraje s tím mrtvým STB a opraví ho, třeba jen vystřelili kondenzátory ve zdroji, člověk nikdy neví. Edited June 27, 2023 by Sparrow Quote Super Red Basic Základní Compal CH7465, CA modul Praha 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Vindobona Posted June 27, 2023 Share Posted June 27, 2023 Oprava by byla ideální řešení, ale nevím kde někoho sehnat. Na displeji se při startu objeví chyba u746 a nenačte to disk. Ten disk jsem vyndal zkontroloval přes "Linux File Systems for Windows by Paragon Software" a podle všeho je v pořádku. Takže to prý může být například vadný řadič disku, či něco takového. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sparrow Posted June 27, 2023 Share Posted June 27, 2023 Radič by byl problém. Ale zkusil bych jiný disk, myslím že tam je SATA. A i tak to může být i ten zdroj, protože ty 3,5" disky potřebují dvoje napájení 12V pro motor a 5V pro elektroniku. A stačí aby na 12V bylo např 9V a disk už se neroztočí. Rozebrat a držet uchu u disku při zapnutí, jestli se vůbec roztočí . Já měl kdysi podobný problém, jen disku odešla mechanika a cvakal tak, že to bylo slyšet metr od něj 😄 Quote Super Red Basic Základní Compal CH7465, CA modul Praha 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan Novak Posted June 27, 2023 Share Posted June 27, 2023 Pokud dojdes do stadia vyberu noveho, tak se koukni na aktualni nabidku primo na TechniSat a pak treba pres nemecky amazon... Taky jsem podobne kupoval protoze u nas byly o moc drazsi.. Quote - - - CI O-va Link to comment Share on other sites More sharing options...
CableG Posted June 27, 2023 Share Posted June 27, 2023 před 3 hodinami, Sparrow napsal: Radič by byl problém. Ale zkusil bych jiný disk, myslím že tam je SATA. A i tak to může být i ten zdroj, protože ty 3,5" disky potřebují dvoje napájení 12V pro motor a 5V pro elektroniku. A stačí aby na 12V bylo např 9V a disk už se neroztočí. Rozebrat a držet uchu u disku při zapnutí, jestli se vůbec roztočí . Já měl kdysi podobný problém, jen disku odešla mechanika a cvakal tak, že to bylo slyšet metr od něj 😄 Měl jsem ho, odešel zdroj. Vidím to jako hodně pravděpodobnou závadu, vůbec bych se nedivil, kdyby to byl jen nějaký nafouknutý kondenzátor. 1 Quote Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Premium, CA modul Praha 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts