Odesláno 5. června 2023 1 rok ano jsen dlouhodobe ve spanelsku a mam pristup na VF TV. Proto se ptam, jestli nekdo nema apku abych to nainstaloval primo,
Odesláno 21. června 2023 1 rok mě to po aktualizaci ukazuje na mobilní appce chybu MA1G215 Premium, Super DSL Basic+, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno 22. června 2023 1 rok Mně se zase aplikace po poslední aktualizaci nespustí vůbec, vidím jenom logo Vodafone TV a dál nic...Data aplikace jsem vymazal a nepomohlo. Android 13 - Poco F5 Pro. Basic - - Compal CH7465 Brno-Ponava
Odesláno 22. června 2023 1 rok Centrum péče Dobrý den, @kautskym, @mojmax, pokud vám nepomůže ani přeinstalování aplikace, tak nám prosím ohledně toho napište přes https://tam.je/forum/, abychom to mohli předat našim technikům. Plošně takové potíže neevidujeme. - Premium 5G ALLinONE - Chrudim
Odesláno 22. června 2023 1 rok před 2 hodinami, mojmax napsal: Mně se zase aplikace po poslední aktualizaci nespustí vůbec, vidím jenom logo Vodafone TV a dál nic...Data aplikace jsem vymazal a nepomohlo. Android 13 - Poco F5 Pro. Je to ono? Po dnešní aktualizaci na Android TV není kam zadat uživatele a heslo. Pouze červená obrazovka a konec. Nepomohla ani odinstalace,vymazání dat. edit: problém vyřešen - pokud je aplikace nově nainstalovaná a NEzobrazí se na úvodní obrazovce přihlašovací dialog (není kam zadat jméno a heslo), je třeba zkontrolovat, zda není v Android TV povolen Režim vývojáře. Stačí jej vypnout a při následném spuštění aplikace se již zobrazí vše, tak jak má být. Po přihlášení se Vývojář může zase případně zapnout. Takhle jsem to řešil já. Upraveno 22. června 2023 1 rok uživatelem cvancara - - - CA modul OVA
Odesláno 22. června 2023 1 rok Tím to asi na mobilu nebude, mám Xiaomi NOTE 10 PRO a vývojáře mám normálně zapnutého a aplikace funguje ( tedy v rámci možností 🙂 ) Super Basic Základní Vodafone Station WiFi 5, CA modul Praha 10
Odesláno 22. června 2023 1 rok Tak u mě už taky vyřešeno, bylo to puštěným blokátorem reklam Adguard, po dání aplikace do výjimek už vše funguje. Basic - - Compal CH7465 Brno-Ponava
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.