Jump to content

VodafoneTV aplikace na Google TV

dcart

Recommended Posts

Ano právě ale na ChromeCast 4 právě není číselná klávesnice, takže rolovat musím a právě tohle občas zasekne náhled. Je to uživatelský úplně otřesné,že se to zasekava a hlavně,že nejde programy seřadit nebo skrýt. Skoro polovinu nesleduji ale i tak je musím přeskakovat.

• Basic 250 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Android TV
  • Karviná

Jestli tvůj televizor umí HDMI-CEC, nebo technologii s podobným názvem, tak můžeš pro ovládání Chromecastu a přepínání kanálů pomocí číselné klávesnice používat ovladač přímo od televizoru.

• Agree 2
  • Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
  • Speedtest

To mi nefunguje, můžu přepínat programy DO od TV +-, ovládat hlasitost, dostat se do menu , ale pokud zmačknu číslo, tak se mi přepne na CATV a CA modulem 

• 300 Mb/s
  • ∞ GB 10 Mb/s
  • Komplet
  • modem, VTV box
  • Praha

Tak vyzkoušel jsem ovladač TV mám HDMI-CEC a je to funkční. Přepínat jde na numerické klávesnici. Sice je to takové nouzové řešení ale lepší než nic. Každopádně i tak doufám,že seřazení programu nebo skrytí nepoužívaných bude v nějaké další verzi. Pak to bude téměř dokonalé....

• Basic 250 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Android TV
  • Karviná

Já mám hloupý televizor Samsung a numerická klávesnice na dálkovém ovladači od něj funguje a dají se použít i tlačítka pro rychlé přetáčení, třeba pro rychlejší navigaci v televizní programu.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
  • Speedtest

• 4 weeks later...
V 22. 4. 2023 v 23:30, Nuser napsal:

Dobrý den, mám televizi TCL 55C635 a  nemohu najít aplikaci VodafoneTV, najdu pouze německou aplikaci GigaTV, chtěl bych se zeptat kde je chyba. Díky

Mám TCL 65C735 a také vidím pouze německou GigaTV. To tenhle problém stále není ze strany Vodafonu vyřešen nebo je chyba na naší straně?

• -
  • -
  • -
  • CA
  • Brno

Přímo v Google Play. Magenta TV to najde pouze od nizozemskýho T-mobilu s hláškou že od cz TM není dostupná a Vodafone tv to najde jen Giga TV asi německý nebo nevím. Myslel jsem, že novější Google TV bude zpětně kompatibilní s Android TV aplikacemi, ale asi ne a operátoři se k tomu nemají nebo nevím kde je problém.

• -
  • -
  • -
  • CA
  • Brno

Televizor má předinstalovány všechny světové streamovací služby včetně Disney+, ale když jsme chtěli nainstalovat aplikaci Lepší TV, systém ji nenašel a neustále hlásil, že se něco pokazilo. Nakonec jsme tuto aplikaci museli do TV poslat z Obchodu Play ve smartphonu. Tento problém se prakticky týká jakékoli aplikace, kterou byste museli vyhledávat v Obchodu Play. Vypadá to, že TCL ještě musí systém letošních TV modelů doladit.

https://www.chip.cz/novinky/test-tcl-55c635-hardwarove-povedeny-androidovy-televizor-se-skvelym-obrazem-software-si-zaslouzi-poladit/

• -
  • -
  • Komplet
  • CA
  • OVA
  • Speedtest