Jump to content

Mobil z ciziny se nepřipojí do sítě

Recommended Posts

Zdravím, prosím o pomoc. Koupil jsem si z rozmaru telefon z ciziny (Japonsko, model KYF37, IMEI 359811087969942). Moc jsem od něj nečekal, co jsem si ale myslel, že bude fungovat, je volání a SMS (viz obrázek). Bohužel v Praze (dle mapy pokrytí bez problémů i 2G) se mi ale mobil nechce připojit, i když by měl být pro všechny operátory odemčenž. SIM v jiném telefonu funguje. Je něco, co můžu udělat, abych se do sítě připojil? Díky.

spacer.png

• Optical 250 Mb/s
  • -
  • -
  • -
  • Praha 5 - Jinonice

Mam tu taky jeden takovy. Telefon z Ciny, ac mel podle popisu umet vsechny nase frekvence se k zadne siti u nas nepripojil. Reseni to nemelo.

Nakonec ho pouzivam pouze jako tablet s wifi vecer v posteli. Ma brutalne velkou vydrz na baterku. Na internet dobrej 🙂

Edited by homberg
  • Kabel 500 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • 2x CA modul, Compal black
  • Praha

Ten telefon není určen pro EU trh. Nemyslím si, že se povede zprovoznit. Maximálně se obrátit na výrobce/prodejce. Ale odpověď bude asi stejná, tedy, že není určen pro EU trh a řešit to nebudou.

• Super 500 Mb/s
  • Premium 5G
  • Komplet
  • Compal, VTV Premium
  • Brüx
  • Speedtest

• Help center

@adorufu Pěkný den, tady bohužel z naší strany pomoct nedokážeme, SIM je podle všeho v pořádku, takže příčina bude v telefonu. Seznam podporovaných frekvencí vypadá na první pohled v pořádku, ale jak už tu padlo, pokud telefon není určený pro evropský trh, tak v něm nejspíš bude něco, kvůli čemu si se sítí nemusí rozumět.

• Super Fibre
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Set-top box Premium
  • Pardubice