Jump to content

Není možné se spojit s operátory

Recommended Posts

• Help center

@Veronika HubáčkováPěkné odpoledne, to je zvláštní situace 😞 Linky jsou běžné dostupné. Na jaké telefonní číslo jste volala? Případně se nám ozvěte přes kontaktní formulář https://tam.je/forum a napište do textu té zprávy na jaké telefonní číslo jste volala, z jakého telefonního čísla a datum a čas tohoto kontaktu.

• 1000 Mb/s
  • ∞ GB
  • -
  • VF Station
  • Praha
Guest Veronika Hubáčková

Volám několikrát denně v různých časech dnes sem volala dokonce i těsně po 8 ráno a nic 

Už přes týden se nemůžu dovolat takže pochybuji že problém bude v jaký čas volám 

Edited by Veronika Hubáčková

No jak sama vidíte z toho grafu, tak v 8 ráno je na lince špička, takže to není vhodný čas na to aby se s vámi operátor rychle spojil.

Co vlastně máte za problém, nešlo by to vyřešit pouze přes internet ?

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Guest Veronika Hubáčková

Říkám že volám několikrát denně v různých časech (hlavně mezi 10 a 16) a pořád mě to hází do automatu kdyby mě to aspoň pustilo na čekačku ale nepustí místo toho mi to 2 zopakuje menu jak co mám dělat v aplikaci a když nic nežádám tak mi to hovor ukončí snažím se změnit informace a ne přes internet to nejde (ani přes aplikaci) druhý den mi přijde SMS ať zavolám operátorovi ale to je ten problém prostě se mi nejde spojit