Centrum péče Ondra - Vodafone Odesláno 13. března 2023 Centrum péče Sdílet Odesláno 13. března 2023 @Paulo @Jardabr Dobré odpoledne oběma, ověřoval jsem to a v několika málo případech se opravdu stalo, že si box aktualizaci nestáhl. Na své straně nemusíte aktuálně dělat nic, k aktualizaci dojde automaticky, jen teď ještě neumím říct, kdy přesně to bude. Díky za trpělivost. Citovat Super Fibre Premium 5G ALLinONE Set-top box Premium Pardubice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paulo Odesláno 13. dubna 2023 Sdílet Odesláno 13. dubna 2023 Tak tento týden konečně únorová aktualizace dorazila společně s kupónem na Voyo. Pokud Voyo zůstane opravdu zdarma, tak se to VF opravdu povedlo 👍 Ještě bych se rád dožil aplikace do televizoru Samsung - myslím, že před rokem bylo oznámeno její brzké spuštění 👎 3 1 Citovat Kabel 1000 Mb/s - Komplet Vodafone Station, Set-top box, CI modul Strakonice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 14. dubna 2023 Autor Sdílet Odesláno 14. dubna 2023 @Paulo Už se čeká jen na Samsung. 4 Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MSwamp Odesláno 14. dubna 2023 Sdílet Odesláno 14. dubna 2023 To je dobrá zpráva. Já si jako "jablíčkář" ještě počkám, ale fajn, že se ledy hnou. 🙂 Snad to nebude Samsungu trvat dlouho a brzo budou první zkušenosti uživatelů. Citovat Super - Základní Compal CH7465, CA modul Štatl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kautskym Odesláno 14. dubna 2023 Sdílet Odesláno 14. dubna 2023 @Marek-26takže za Vodafone je aplikace jiz ok, jen se ceka nez to Samsung potvrdi? 1 Citovat Premium, Super DSL Basic, Red Basic ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ludekUPC Odesláno 10. února Sdílet Odesláno 10. února Mám dotaz k Teletextu na Vodafone Boxu. Teletext místo Č zobrazuje ú, nebo mám něco špatně nastaveno. Citovat Super - Základní, Family, Sport Compal CH7465, Vodafone TV Standard, CA modul Praha 10 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.