Odesláno 13. března 2023 2 roky Centrum péče @Paulo @Jardabr Dobré odpoledne oběma, ověřoval jsem to a v několika málo případech se opravdu stalo, že si box aktualizaci nestáhl. Na své straně nemusíte aktuálně dělat nic, k aktualizaci dojde automaticky, jen teď ještě neumím říct, kdy přesně to bude. Díky za trpělivost. Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Odesláno 13. dubna 2023 2 roky Tak tento týden konečně únorová aktualizace dorazila společně s kupónem na Voyo. Pokud Voyo zůstane opravdu zdarma, tak se to VF opravdu povedlo 👍 Ještě bych se rád dožil aplikace do televizoru Samsung - myslím, že před rokem bylo oznámeno její brzké spuštění 👎
Odesláno 14. dubna 2023 2 roky Autor @Paulo Už se čeká jen na Samsung. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 14. dubna 2023 2 roky To je dobrá zpráva. Já si jako "jablíčkář" ještě počkám, ale fajn, že se ledy hnou. 🙂 Snad to nebude Samsungu trvat dlouho a brzo budou první zkušenosti uživatelů. Super - Základní Compal CH7465, CA modul Štatl
Odesláno 14. dubna 2023 2 roky @Marek-26takže za Vodafone je aplikace jiz ok, jen se ceka nez to Samsung potvrdi? Premium+, Super DSL Super, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Praha, Nová Ves
Odesláno 10. února 2024 1 rok Mám dotaz k Teletextu na Vodafone Boxu. Teletext místo Č zobrazuje ú, nebo mám něco špatně nastaveno. Super - Základní, Family, Sport CA modul, Compal CH7465 Praha 10
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.