Odesláno 1. června1. čvn Ono to chce, ale rozlišovat ty příspěvky o kterých si myslíš že jsou troling a spam jen proto že mají jiný názor než ty. jen, že mám jiný názor než ty jsem hned spamer a troll, že. Máš divný pohled na svět. No a nebo si udělej forum kam budeš pouštět lidi co mají stejný názory jako ty.A na spam přece můžou moderátoři reagovat.A zajímavé OT témata co mizí jsou podle tebe co? Že má ASUS novou grafiku a podobné OT? Je zde na to místo? Super Basic Základní, Sport Vodafone TV 3 box, Compal CH7465 Teplice
Odesláno 1. června1. čvn Před hodinou, dad18 napsal:Přijdu ti jako troll?Ano.Před hodinou, dad18 napsal:Ty mě zas jako hlupák co nechápe, že na foru placený a provozovaný VODAFONE nemá žádná reklama nebo debata o jeho konkurenci co dělat.A ty jsi majitel/akcionář nebo aspoň zaměstnanec Vodafone, že to cítíš potřebu opakovaně řešit? Nikdo tě nenutil to vlákno číst, bylo v offtopic sekci a týkalo se služby, která běžela na Vodafone infrastruktuře. Což ti bylo opakovaně vysvětleno, ale ty jsi jako (concern) troll, kterým jednoznačně jsi, spamoval a prudil stále dokola s tím samým.Nikdo nerozporuje, že to bylo na hraně (to mi bylo jasné již při zakládání vlákna), ale fascinuje mě, že admini/moderátoři to zvládli 2 roky tolerovat, ale tobě, ne jim, ale tobě to leželo natolik v žaludku, že jsi to musel furt dokola řešit a mořit tu virtuální prostor stále s tou samou stížností, místo toho, abys to dejme tomu napsal jednou a vlákno přestal číst. Tj. to co by udělal soudný člověk.Před hodinou, dad18 napsal:A ty chceš mít vlastní vlákno které by si mohl i moderovat? Takže by si chtěl být moderátor?Nechci moderovat nic (a do tvého příchodu to nebylo ani potřeba), ale pokud celé 2leté vlákno bylo smazáno kvůli příspěvku s odkazem na stránky TM + tvému nesnesitelnému opakovanému pruzení (na tom vlákně i jinde), byla by to možnost jak držet vlákno v patřičných mezích.před 1 hodinou, dad18 napsal:A když já jsem podle tebe placený od vodafoneNauč se číst. Napsal jsem, že jsi pako s fůrou volného času. Pointa byla, že nikdo normální by takhle opakovaně neotravoval, pokud by neměl patřičnou (finanční nebo jinou) motivaci bít se za čistotu fóra telekomunikačního operátora - víc než samotní admini a moderátoři, kteří samozřejmě zainteresovaní jsou... Upraveno 1. června1. čvn uživatelem DiDiDi 1000 Mb/s - Start Vodafone Station / TG3442DE Brno
Odesláno 1. června1. čvn Když nikomu to tvoje téma nevadilo a admin ho vymazal jen kvůli mě, tak si ho založ znova a já nebudu reagovat. Super Basic Základní, Sport Vodafone TV 3 box, Compal CH7465 Teplice
Odesláno 1. června1. čvn Já bych to uvedl na pravou míru,v pravidlech fóra je uvedeno že je zakázáno:7. Propagovat jakékoliv a produkty třetích stran, které nesouvisí s diskuzí.To znamená že se tady o konkurenci diskutovat může, konkurence tu je a bude, nedá se tomu vyhnout a je zdravá.Jenom se to tady s její propagaci nesmí přehánět.Ale stejně tak se to nesmí přehánět s mazáním příspěvků a témat, které s konkurenci souvisí, jinak to degraduje fórum.Já jsem z té umírněnější skupiny a radši bych toho tady mazal co nejméně, včetně různých banů uživatelů a podobně.Takže se tady prosím kroťte a netrollujte, jinak ty bany a zákazy začnu zase dávat a upozorňuji že admini jsou v tomhle ještě mnohem tvrdší. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno pondělí v 06:40 5 dní @kautskym @DiDiDiTohle nemá s @dad18 nic společného. Víceméně si to hrotíte sami. Poslední mnou skryté téma překročilo tenkou červenou linii už oběma nohama a tak "šlo". Ke skrývání či nepovolování příspěvků tu dochází xkrát měsíčně. Patrně se to netýkalo vás, tak jste to tak moc nevnímali. Jen postupem času jste si zvykli, že je to tu volné a ztratili trošku zábrany a posunuli si měřítka. Jinak nad fórem nesedí nikdo 24/7, já to dělám, když mám chvilku ať už o své volno (venčení psa, čekání ve frontách, vysedávání v koupelně...) nebo i v práci, což nevím, jak moc by se mému šéfovi líbilo, že se věnuji nějaké volnočasové aktivitě, namísto abych makal 😇Takže zase ukliďme zbytečné vášně, zvědomějme si, že jsme na cizím písečku. Já si tu také nemůžu dělat co chci. Já bych třeba zavedl automatickou archivaci/zamykání/skrývání starých témat. Ale není to moje fórum. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno pondělí v 07:19 5 dní No a není to třeba tím, že se dad18 pozastavil nad tím, proč je tu tolik článků o konkurenci? Dokonce jsem byl i chvíli v pokušení odejít k růžovému po čtění chvalozpěvu zde na něj a že nám běhali jeho zástupci po baráku a nabízeli své služby. Po zavolání na VF mi snížil cenu a tak jsem zůstal. (to někteří vědět tak se složíte abych odsud zmizel, že)Možná to bude i tím, že někteří jsou tu ještě z dob fora UPC kde se zas tak na barvy VF nehrálo a psalo se tam skoro o všem. (jinak pro toho co se divil, že tak mladě zaregistrován si tu otvírá ústa, i na foru UPC jsem byl, jen pak po přechodu jsem si dělal novou registraci kterou jsem pořád odkládal)Jinak už do toho vrtat nebudu, moderátoři nepotřebují říkat co mají dělat a sami určitě poznají kdy jde o propagaci konkurence.Marku-26, Palacký by měl z tebe radost, můžeš jen naznačit kde se používá to malebné slůvko zvědomějme si?😀Jinak s tou archivací zamčených témat nebo příspěvků je to dobrý nápad. Byla by tu složka koš kde by každý viděl kde skončilo jeho téma. A třeba by tam bylo i krátké vysvětlení od moderátora proč je to jeho téma nebo příspěvek v koši. Super Basic Základní, Sport Vodafone TV 3 box, Compal CH7465 Teplice
Odesláno pondělí v 14:36 5 dní Já si naopak myslím že archivovat nebo házet tady něco do koše nedává smysl, protože tohle fórum samotné už je živý archiv a to od roku 2004 kdy jsem ho zakládal,každý si tady může dohledat co se v jaké době dělo a jaké byly služby, nikdy se tady nic nemazalo a byla by velká škoda toho zbavovat, ale s tím uzavíráním/zamykáním témat bych souhlasil, často tady někdo obnoví téma které je roky staré, jenže ono to není tak jednoduché, s tím mi byla spousta práce a všichni to děláme jen ve svém volném čase jako koníček. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno pondělí v 14:57 5 dní No já nemyslel dát to do koše s tím, že se to pak vymaže. Jen že by to bylo bokem aby v sekci nebylo něco zamčené něco odemčené. Určitě nic nemazat. Kdyby tomu tak bylo, tak by uživatel - kautskym - nemusel hledat svoje vymazané téma, ale našel by ho v koši zamčené s dodatkem od moderátora proč je téma přesunuto a zamčeno. (pravděpodobně to byla nepovolená propagace konkurence..)No a určitě někdo šikovný by dokázal do fora napsat a přidat nějaký skript co zamkne příspěvky třeba rok bez nějaké aktivity.Jo a to neustálé poukazování jak to děláte ve svém volném čase a zdarma a tak je myslím nedůstojné. Nikdo vás to přece dělat nenutí, děláte to dobrovolně s vědomím, že to děláte ve svém volném čase a zdarma. I když by vám moderátorům mohl dát VF třeba rychlejší net se slevou. Super Basic Základní, Sport Vodafone TV 3 box, Compal CH7465 Teplice
Odesláno pondělí v 15:32 5 dní některý témata ale mají nadčasovej název, takže by šly využít i s odstupem času 🤔 - Red Basic+ - - Praha
Odesláno pondělí v 15:39 5 dní Přesně tak, není možné jen tak skrýt všechny témata které jsou starší nějakého data, protože ano některé jsou na odstřel, ale jiné je dobré nechat otevřené i do budoucna a to žádný skript za tebe neudělá, to bys musel dělat ručně a to nepřichází v úvahu vzhledem k tomu kolik jich tady je a kolik je na to času,Nějaké pokusy o přesuny témat už tu byly, ale stejně to nakonec nikam nevedlo, protože ručně se to dělat nedá.Takže se v tom dade nevrtej a nech to fungovat jak to funguje už 21 let. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.