tomus Posted September 19, 2022 Share Posted September 19, 2022 @Liberal Nejprve bych zkusil ten modem restartovat chvilkovým odpojením od elektrického napájení, minulý týden jsem měl ještě větší chybovost a po restartu se to uklidnilo. Quote Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liberal Posted September 19, 2022 Share Posted September 19, 2022 Modem jsem restarotoval 14.9 naposledy - hodnoty co jsem posílal byli od té doby, ale zkusil jsem restert znovu. MAC adresu jsem také zaslal. Quote Kabel 150 Mb/s Data limit Klasik Compal po UPC Sever čr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drejkys Posted September 19, 2022 Share Posted September 19, 2022 Ani bych se nedivil že můj problém bude to stejné viz. https://www.techforum.cz/topic/4017-technicolor-tc-7200-zkušenosti/?do=findComment&comment=457506 Nyní opět už asi 2 hodiny nepoužitelné připojení, ale zvláštní je že test rychlosti i ping je celkem ok na oko. Quote Kabel 300 Mb/s - Komfort TC7200 Teplice Link to comment Share on other sites More sharing options...
CistiC Posted September 20, 2022 Share Posted September 20, 2022 Potvrzuji stejné problémy, především večer. Po změně DNS z Vodafone na Google běhá naprosto bez problému. 1 Quote Kabel 1000 Mb/s - - EURO DOCSIS® 3.1 WIFI EMTA Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotasek Posted September 20, 2022 Share Posted September 20, 2022 taky jsem to pozoroval, vecer se stranky nacitaly neuveritelne dlouho, ping a rychlost byla ok, nekolik restaru modemu nepomohlo, zmenil jse dns na cloudflare a zatim dobre Quote Kabel 300 Mb/s - Komfort Compal bilý brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drejkys Posted September 21, 2022 Share Posted September 21, 2022 (edited) U mě to vypadá také lepší po změně DNS (možná shoda náhod, to se uvidí), to by mě po těch letech u Karneval, UPC ani nenapadlo. Nemůžu si pomoci, ale z různých stran slýchám problémy až po změně na VF. Nyní už vím že vůbec nehraje roli rychlost, ale spíš celková stabilita připojení, protože i když internet sotva běžel stejně měřák vykazoval standartní hodnoty. Edited September 21, 2022 by Drejkys Quote Kabel 300 Mb/s - Komfort TC7200 Teplice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek-26 Posted September 21, 2022 Share Posted September 21, 2022 Tak jsem to dva dny zkoušel a zpomalení jsem nepozoroval a pak jsem našel, že jsem měl nastaveny DNS Cloud9 🤦♂️ Quote Kabel 300 Mb/s Premium 5G Komplet Compal, VTV Premium Brüx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tube Posted September 21, 2022 Share Posted September 21, 2022 Mi osobne to na UPC bussines v praci prijdei pres den pomalejsi, ale tam si DNS nezmenim. Do ma mam v Routeru DNS zmenene a budu se opakovat, kdyz reknu ze se mi to vickrat vyplatilo Quote Kabel 300 Mb/s - - Cisco EPC3208 Ostrava - Zábřeh Link to comment Share on other sites More sharing options...
sodekcz Posted November 14, 2022 Share Posted November 14, 2022 Nikdy jsem příliš nebyl příznivec laborování s DNS servery, dnes mě k tomu VF donutil. U rodičů přestal fungovat Bitdefender, nebyl schopen se přihlásit ke svému účtu. Po nastavení DNS na DNS Google se vše rozběhlo. 1 Quote Jiná služba - - Bridge Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prexik258 Posted November 16, 2022 Share Posted November 16, 2022 Problém s VF DNS po změně jsem měl taky a jak už tu někteří psali použil jsem na začátku DNS od CloudF. a pak jsem si nainstaloval na Synology nasku linux UB 22 s Pihole a Adguard a problémy zmizeli. Za mě je lepší používat Adguard. Vyfiltruje provoz do sítě a občas se mu povede i reklamu odstranit. Quote Optical 1000 Mb/s Super - Vodafone Station Ostrava-Jih Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts