Technikus Posted March 6 Share Posted March 6 Dnešním dnem opustilo moje poslední telefonní číslo u Vodafone účet z Můj Vodafone. Když jsem se dopoledne přihlašoval do webového Můj Vodafone, zobrazila se mi nabídka, jakou službu chci zobrazovat jako výchozí. Mám TV a Internet. V danou chvíli jsem klikl na TV, ale nyní bych chtěl výchozí službu zobrazovanou po vstupu do Můj Vodafone změnit na Internet. Kde to lze změnit? Quote Premium - Základní, Cinema Vodafone Station WiFi 6 Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Help center Veronika - Vodafone Posted March 7 Help center Share Posted March 7 @TechnikusPěkné odpoledne, to již po aktivaci změnit nejde. Jediná možnost je ta, že nám napíšete přes https://tam.je/forum, zrušíme vám přihlašování e-mailem a znovu si vše nastavíte správně podle vašich potřeb. 1 1 Quote 1000 Mb/s ∞ GB - VF Station Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vulva Posted June 26 Share Posted June 26 A nebylo by rozumné tuto možnost dát někam do nastavení? @Veronika - Vodafone 1 Quote Premium Profi Premium 5G Základní Vodafone Station WiFi 6, CA modul localhost Link to comment Share on other sites More sharing options...
Help center Veronika - Vodafone Posted June 26 Help center Share Posted June 26 @VulvaPěkné odpoledne, určitě to dává smysl a podle posledních informací s touto možností dodatečné úpravy po nastavení přihlašování e-mailem do budoucna počítáme. Přesněji vám to zatím nepotvrdím. 2 Quote 1000 Mb/s ∞ GB - VF Station Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts