Odesláno 6. března 2024 1 rok Dnešním dnem opustilo moje poslední telefonní číslo u Vodafone účet z Můj Vodafone. Když jsem se dopoledne přihlašoval do webového Můj Vodafone, zobrazila se mi nabídka, jakou službu chci zobrazovat jako výchozí. Mám TV a Internet. V danou chvíli jsem klikl na TV, ale nyní bych chtěl výchozí službu zobrazovanou po vstupu do Můj Vodafone změnit na Internet. Kde to lze změnit? Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 7. března 2024 1 rok Centrum péče @TechnikusPěkné odpoledne, to již po aktivaci změnit nejde. Jediná možnost je ta, že nám napíšete přes https://tam.je/forum, zrušíme vám přihlašování e-mailem a znovu si vše nastavíte správně podle vašich potřeb. Premium Premium - Vodafone Station WiFi 5 Praha
Odesláno 26. června 2024 26. čvn A nebylo by rozumné tuto možnost dát někam do nastavení? @Veronika - Vodafone Premium Profi Premium 5G Základní Vodafone Station WiFi 6, CA modul localhost
Odesláno 26. června 2024 26. čvn Centrum péče @VulvaPěkné odpoledne, určitě to dává smysl a podle posledních informací s touto možností dodatečné úpravy po nastavení přihlašování e-mailem do budoucna počítáme. Přesněji vám to zatím nepotvrdím. Premium Premium - Vodafone Station WiFi 5 Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.