marek-81 Posted May 4, 2022 Share Posted May 4, 2022 Zdravím. Už delší dobu kostičkuje frekvence 538.000 mhz kde vysílá například CNN Prima News. Kvalita signálu kolísá mezi 50 a 100 velmi rychle. Někdy je to v pořádku a nekostičkuje, ale to bývá spíše výjimka. Ostatní fr. jsou v pořádku. Čím to může být? Nějaké rušení? Quote 150 Mb/s 4 GB Klasik CI+ Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Libor Posted May 4, 2022 Share Posted May 4, 2022 Treba bombardovať Vodafone na Facebooku a technická podpora isto pomôže 😔 Niekde môže byť zarušenie a dovie kde všade môžete byť problém Quote - - TV Komfort CA modul Svätý Jur Link to comment Share on other sites More sharing options...
marek-81 Posted May 4, 2022 Author Share Posted May 4, 2022 No byl u mě před asi rokem technik upc. Ten nic nezjistil. Zrovna nic nekostičkovalo. Zvláštní je, že to je jen u této frekvence. Quote 150 Mb/s 4 GB Klasik CI+ Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek-26 Posted May 4, 2022 Share Posted May 4, 2022 V Brně 29. kanál nevysílá, takže rušení bude od jiného zdroje, než českého DVB. Na této frekvenci můžou bez licence ještě vysílat i bezdrátové mikrofony a podobná audio technika. Quote Kabel 300 Mb/s Premium 5G Komplet Compal, VTV Premium Brüx Link to comment Share on other sites More sharing options...
marek-81 Posted May 4, 2022 Author Share Posted May 4, 2022 @Marek-26dekuji. Já žádné mikrofony apod nepoužívám, takže jak to mám řešit? Trvá to už docela dlouho. Quote 150 Mb/s 4 GB Klasik CI+ Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Help center Martin - Vodafone Posted May 4, 2022 Help center Share Posted May 4, 2022 @marek-81 Hezký den, Marku, zavolejte nám ohledně toho prosím na 800 77 77 31, nebo nám napište konkrétní příklady na https://tam.je/forum/, předáme to pak k prověření 🙂 Quote - Premium 5G Komplet VTV box Chrudim Link to comment Share on other sites More sharing options...
homberg Posted May 4, 2022 Share Posted May 4, 2022 Ja mel pred lety podobny problem. Technik vsechno premeril, nic nenasel. Nakonec vymenil konektory na koaxu a bylo po kostickovani. V jinem pripade jsem mel kostickovani na druhe TV, 15m vzdalene od zasuvky. Tam byl problemem spatne stineny koaxial. Castecne to napravil anteni zesilovac, ale ne uplne. Koupil jsem tedy kvalitni koaxial a problem zmizel. Zajimavosti je, ze jsem pak musel odpojit ten anteni zesilovac, protoze s nim to na nekterych frekvencich naopak zacalo kostickovat... 2 2 Quote Kabel 500 Mb/s - Komfort 2x CA modul, Compal black Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
marek-81 Posted May 4, 2022 Author Share Posted May 4, 2022 (edited) No asi to budu muset taky zkusit vyměnit konektory. Nějaký tipy na kvalitní prosím? Díky. Edited May 4, 2022 by marek-81 Quote 150 Mb/s 4 GB Klasik CI+ Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek-26 Posted May 4, 2022 Share Posted May 4, 2022 @marek-81 Cablecon, Technisat ... hlavně lisované = jsou potřeba kompresní kleště. Quote Kabel 300 Mb/s Premium 5G Komplet Compal, VTV Premium Brüx Link to comment Share on other sites More sharing options...
marek-81 Posted May 4, 2022 Author Share Posted May 4, 2022 @Marek-26diky. No tak to budu muset technika. Šmarja. Furt něco. Quote 150 Mb/s 4 GB Klasik CI+ Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts