Snah Posted May 3, 2022 Author Share Posted May 3, 2022 Tak k původnímu dotazu: Dnes po týdnu stále nefunkční, kontaktována infolinka, předáno na technické oddělení. Tak uvidím... Quote 300 Mb/s - Komfort CISCO EPC3925, CA modul Zlín Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomus Posted May 3, 2022 Share Posted May 3, 2022 A v mobilní aplikaci ti Můj Vodafone funguje ? Quote Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snah Posted May 3, 2022 Author Share Posted May 3, 2022 Nemám/nepoužívám. Quote 300 Mb/s - Komfort CISCO EPC3925, CA modul Zlín Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snah Posted May 6, 2022 Author Share Posted May 6, 2022 V 3. 5. 2022 v 12:45, Snah napsal: Tak k původnímu dotazu: Dnes po týdnu stále nefunkční, kontaktována infolinka, předáno na technické oddělení. Tak uvidím... Vypadá to, že to začalo opět fungovat. Zjištěno náhodným pokusem, VF mě o opravě (zatím) neinformoval. A už se ozval i VF, že je opraveno, což jsem potvrdil. Quote 300 Mb/s - Komfort CISCO EPC3925, CA modul Zlín Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts