Odesláno 12. června 2024 1 rok Autor To vážně Applu trvá rok, než aktualizuje APN? Jak jsou na tom ostatní výrobci? Je aktivace IPv6 automatická nebo se musí něco ručně nastavit? - Super+ - - Praha 7
Odesláno 12. června 2024 1 rok Apple vydava carrier updaty nekolikrat rocne. Zalezi ovsem na operatorovi, kdy s nim zmenu konfigurace zacne resit. Android ma default nastaveni dostupne online a ani tam zatim VF rekonfiguraci neposlal. Z tohohle masteru pak vznikaji buildy Androidu, takze "IPv6 by default" u VF jeste chvili nebude. - - - Compal, 3xCA modul Praha
Odesláno 16. září 2024 16. zář Autor Tak už konečně funguje IPv6 na iOS zařízeních, ale z nějakého důvodu je preferovaná IPv4 konektivita (několikrát vyzkoušeno na test-ipv6.com). IPv6 adresy (GUA) získá i zařízení připojené přes mobilní hotspot. - Super+ - - Praha 7
Odesláno 17. září 2024 17. zář Ad preferovaná IPv4 konektivita - mě to přijde v pořádku, po upgrade https://www.test-ipv6.cz okamžitě ukazuje 10/10. Optical 250 Mb/s Premium 5G Komfort - -
Odesláno 17. září 2024 17. zář Autor To ano. Také mám 10/10. Jde ale o to, že 90 % testů skončí s hláškou “Váš prohlížeč má funkční IPv6 adresu, ale vyhýbá se jejímu použití. To je znepokojující.”. Když jsem připojený v domácí sítí (pe3ny.net - Quantcom, tak se tohle neděje a IPv6 je preferována. - Super+ - - Praha 7
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.