Jump to content

Editace přispěvků zakázána a další novinky?

Ritchy

Recommended Posts

Jsem z toho jelen, nelze citovat, editace mi něšla chvilku po odeslání... ale zkoušel jsem metizím VPN a doplnit svůj příspěvek o zkušenost, už to nešlo, asi to bylo i déle než 15 minut, ale proč právě 15 minut? Začíná to tu být řádně řízeno.

Ano, bude to časovým omezením, tohle mi editova jde obrazek.png.8b4d67ff36ed6f46e21f1d44a12456a3.png

• 1000 Mb/s
  • -
  • -
  • Vodafone StationDOCSIS 3.1
  • Severočech

Pokud chceš doplnit svůj příspěvek o něco dalšího a ještě za ním není žádná odpověď od někoho jiného, tak stačí napsat další příspěvek a oba se pak spojí do jednoho.

Jinak občas si všímám že někteří uživatelé mají problém s tím že nemůžou editovat svůj příspěvek později, možná by se ten čas mohl prodloužit třeba na jednu hodinu.

• Confused 1
  • Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
  • Speedtest

důvod úpravy tam mají i moderátoři a nemusí se tam psát nic 😂tomuse máš o příspěvek vejš a čas je tam z toho důvodu, aby nikdo nemoh zpětně celej příspěvek překopat, těch 15 minut je na přečtení a kontrolu chyb víc než dost 🤔

ale jinak máš pravdu, je to cenzura a spiknutí, vodafone ovládne celej svět a zotročí si všechny uživatele fóra 😈

• Disagree 2
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • Speedtest

Tvl, jste normální? Tohle je tu víceméně od přechodu z PHPBB na IPboard fórum ...

Moderace při přerodu z neoficiálního na oficiální fórum doznala jen velmi malých změn. Nejvíce času navíc zabere rozdělování a spojování témat (řekli jsme si, že nechceme témata, které budou uhýbat jiným směrem). Kdybyste si stěžovali na logování, security a GPDR nastavení, které je mnohem přísnější, pak OK, ale tohle? Chlapci, jako vážně?

• Super 500 Mb/s
  • Premium 5G
  • Komplet
  • Compal, VTV Premium
  • Brüx
  • Speedtest

Teda asi je poznat, že nejsem milovníkem Vodafonu a jeho nového ordnungu, ale tohle problém imo není. Umíš si představit, co by udělalo s vláknem, kdyby si každý mohl editovat zpětně co kdy napsal? To vlákno ztratí smysl a bude z toho binec 😊.

• Agree 1
  • -
  • -
  • Komplet
  • Takový bílý, nastojato
  • Praha Žižkov