Guest Karel Vlachovský Posted February 9, 2022 Share Posted February 9, 2022 Mám sice nový STB, ale stále nenajdu TV ani internet na "můj vodafone". Takže dvojí účet, různá hesla a přihlašovací jméno, exUPC už nefunguje, TV na počítači také ne, na Vodafone TV se nelze přihlásit, hesla to nezná, na "zapomenuté heslo nebo jméno" neodpovídá. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Help center Ondra - Vodafone Posted February 9, 2022 Help center Share Posted February 9, 2022 Hezké odpoledne, Karle, jestli to chápu dobře, tak jsme vaše služby převedli do systémů Vodafonu? V tom případě jsme vás SMSkou informovali o nových přihlašovacích údajích. Zkuste se podívat na https://www.vodafone.cz/pece/muj-vodafone/muj-vodafone-na-webu/prihlaseni-do-muj-vodafone-po-prevodu/, kde vše popisujeme. Do samoobsluhy se můžete přihlásit číslem služby Vodafone TV nebo pevného internetu (začíná na 8 nebo 9). Také můžete využít přihlášení přes číslo plátce jako další možnost. Administrátorské heslo jsme vám buď poslali SMSkou, nebo pokud už máte třeba mobilní tarif a přiřadili jsme služby na stejný zákaznický účet, tak můžete použít administrátorské heslo, které už jste dřív používal. Quote Optical 500 Mb/s Premium 5G Komplet VTV Premium box Pardubice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Karel Vlachovský Posted February 9, 2022 Share Posted February 9, 2022 Hlavní problém je, že Můj Vodafone stále neví, že mám i internet a TV. Nabízí mi jen koupi služby,kterou už mám. Je na čase po více jak měsíci konečně sloučit ExUPC a Můj Vodafone!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Technikus Posted February 9, 2022 Share Posted February 9, 2022 Chápu, že něco nefunguje jak má, ale to na fóru nevyřešíme. Je potřeba se ozvat Vofafone, aby to napravili. Takže šup do prodejny, zavolat na linku apod. Quote Kabel 300 Mb/s - Komplet Compal, VTV Box Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Help center Ondra - Vodafone Posted February 9, 2022 Help center Share Posted February 9, 2022 @Karel Vlachovský Těch důvodů může být více - může jít o to, že máte vytvořené 2 zákaznické účty, které o sobě nevědí, může to být o tom, že nepoužíváte k přihlášení administrátorské heslo, proto nevidíte všechny služby z účtu atp. V tomto případě bude lepší, když nám zavoláte na 800777731 nebo se stavíte v prodejně, ať jednoznačně víme, jaké služby a kde využíváte a pomůžeme vám s orientací v nich 🙂 Quote Optical 500 Mb/s Premium 5G Komplet VTV Premium box Pardubice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Nikolas Posted February 12, 2022 Share Posted February 12, 2022 Dobrý den zakládám dva učit, jelikož otec má dva byty druhý nejde založit a píše to že se mám obrátit na fórum Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek-26 Posted February 12, 2022 Share Posted February 12, 2022 @Nikolas Promiňte, ale asi nerozumíme dotazu. Každopádně teď o víkend je odstávka systémů, většina věcí nebude fungovat. Quote Kabel 300 Mb/s Premium 5G Komplet Compal, VTV Premium Brüx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Nikolas Posted February 13, 2022 Share Posted February 13, 2022 Pardon trochu jsem vystresovaní. Máme dva byty online se ukazuje jen jedno vyúčtování a také nám nepřišla sipo platba za vodafone ani na jeden z bytů tak jsme zmatený Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sodekcz Posted February 13, 2022 Share Posted February 13, 2022 @Nikolas procházeli jste teď čerstvě migrací? Pokud ano, je možné, že je nějaké zdržení v platbách (zejména v tom, co se promítá do SIPO). Quote - - - Bridge KrPole Link to comment Share on other sites More sharing options...
Help center Ondra - Vodafone Posted February 14, 2022 Help center Share Posted February 14, 2022 @Nikolas Hezké odpoledne, podívejte se na https://www.vodafone.cz/pece/vyuctovani-platby-kredit/vysvetleni-vyuctovani/vyuctovani-po-prevodu-do-vodafonu/, kde najdete informace k prvním Vyúčtováním po převodu služeb 🙂 1 Quote Optical 500 Mb/s Premium 5G Komplet VTV Premium box Pardubice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts