Jump to content

Aplikace Vodafone TV - Chyba 1803

lynx-cz

Recommended Posts

8 hours ago, Slamb said:

teď mě tak napadá, jak se tam píše pokud je zapojených více monitorů jiným způsobem než pomocí HDMI - když mám jeden monitor připojenej přes display port, tak by to taky nefungovalo? 🤔

Přesně tak to mám i já, jedno DP a jedno HDMI. A jestli to nebude fungovat, až mě převedou, tak tady holt končím.

• 300 Mb/s
  • -
  • Komplet
  • Modem Compal, HD Mediabox, CA modul
  • Mladá Boleslav

No já se po 12letech chystám na  obnovu PC a to má taky HDMI a DP na kterém přes adaptér bude připojený monitor který má jen DVI a VGA (druhý má HDMI). Tak jsem zvědav o budu mít za chybu 😄  Ale doma mi je to skoro jedno, využíval jsem Horizon Go jen když jsem měl TV v  servisu, takže se bez toho obejdu. 

Horší to bude v práci, kde máme staré PC jen přes VGA 😞 a těžko přesvědčím školu aby tam koupila nový PC. 

Ale mám vlastně účet na kámošovo O2, tak budu koukat na konkurenci 🙂

Edited by Sparrow
  • Basic 250 Mb/s
  • -
  • Klasik
  • Compal black, CA modul
  • Praha 10
  • Speedtest

V praci mame na vsech PC vystup pres DP. Ja si tam do PC dal grafiku, tam mam DVI a ani na jednom PC to nejde. Je jedno jestli mam jeden nebo vice monitoru. Pro normalniho uzivatele je to nepouzitelne. Z meho pohledu kdyby to nebylo, ma to stejny efekt, bohuzel. Kdo chce koukat na TV na netu, bude muset pouzit (a zaplatit) jinou sluzbu. Taky jsem to tak udelal a od VF beru jen net a mam klid. 

• 300 Mb/s
  • Jiná služba
  • Komfort
  • Compal, Technicolor
  • Praha

• 3 weeks later...
Guest Mariann

VodafoneTV mi nefunguje jak na notebooku, tam se neustale seka, tak na mediaboxu, pripominam, ze Skylink i O2 funguje tam i tam, bohuzel Vodafone zatim uplne zklamani, Horizon Go samozrejme byl take funkcni, to jste to nemohli nechat byt?

• 1 month later...
Guest Etien

Mohu po přechodu na Vodafone - Android box vyhodit. Měl jsem ho kvůli zpětnému zhlédnutí v HORIZON GO a nikdy nebyl problém. Zlatý UPC.

• 3 weeks later...
V 5. 3. 2022 v 12:13, Etien napsal:

Mohu po přechodu na Vodafone - Android box vyhodit. Měl jsem ho kvůli zpětnému zhlédnutí v HORIZON GO a nikdy nebyl problém. Zlatý UPC.

Ještě je jedna možnost - vyhodit Vodafone. Já na tom zrovna pracuju.

• Agree 4
  • 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • STB
  • Brno