Jump to content

Aplikace Vodafone TV - Chyba 1803

Recommended Posts

Guest lynx-cz

Dobry den,

Zkusil jsem rozjet aplikaci Vodafone TV (aktuální verze) na Mediaboxu Tesla X700 Pro.

To je zařízení s Android 8.1 (běžný android, není to AndroidTV), připojené přes WiFi, root tam není.

Skoro se podařilo všechno zprovoznit - dá se přihlásit, dá se procházet EPG, dokonce se dá spustit pořad na "připojeném" STB Vodafone.

Ale když pořad pustím na samotném mediaboxu, furt se objevuje hláska MV1803 (něco jako Obsah nyní nelze přehrát).

Neví někdo náhodou, co je to za hláška a  co může byt důvodem?

Předem děkuji!

https://www.techforum.cz/topic/60013-aplikace-vodafone-tv-chyba-1803/

• Slamb changed the title to Aplikace Vodafone TV - Chyba 1803
Guest Evzen

Tak spatne je to uz treba z pohledu tvrzeni, ze "pro stavajici zakazniky se nic nemeni".

Tez je zvykem a slusnosti, ze jsou pozadavky na zarizeni konkretne a detailne specifikovany, aby mely obe strany jasno v tom, co je a co neni "kompatibilni zarizeni".
Argument "kdyz to nefunguje, tak je to nekompatibilni" je mimo misu.

Aplikace je jasně definovaná jako aplikace pro Android telefony, což nějaký box není. A nic se nemění, k takovým zařízením nebyla ani předtím podpora. Že předchozí aplikace fungovala nelze brát jako argument.

• Agree 1
  • Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
  • 4 months later...

Marku, to mi chceš říct, že když budu mít odemknutý bootloader a root ( to je totiž to první co s mobilem dělám ) tak si na Vodafone TV nic nepustím ???

Tohle "zabezpečení" jsem ochotný ještě pochopit u Google PAY ( i když to jde taky obejít ) ale u takhle obyčejných aplikací typu McDonald atd. mi to přijde jako hodně velká buzerace.

Edited by Sparrow
  • Super
  • Red Basic
  • Základní
  • CA modul, Compal CH7465
  • Praha 10

Možná moc velká buzerace, ale je to prostě stejný opruz jako DRM apod. Horizon Go s Rootem též nefungovalo. Jinak to nepůůjde. Ale jestli víš, jak o obejít u GPay, pak není problém tam přidat i další apku.

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx