Odesláno před 21 hodinami21 hod Jeden zajímavý poznatek ze změny tarifu připojení k internetu - v den změny se účtuje jak starý tarif, tak nový tarif. Celkem hodně kreativní 🙂 Premium+ Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app, CA modul Praha 6
Odesláno před 20 hodinami20 hod Taky jsem měnil služby v průběhu měsíce a u mě taktoTen prostřední řádek mám vystornovaný, odečtený.Jen však jestli v tom prvním řádku není zaúčtovaný starý tarif za 2.7. a 3.7., kdy už jelo rychlejší Premium+. Ale ty dva dny před zúčtovacím obdobím asi vem čert. Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha
Odesláno před 20 hodinami20 hod Centrum péče @Technikus Pěkný den, to vypadá na více změn :( Napište nám prosím přes https://tam.je/forum, ať to můžeme zkontrolovat. Premium Premium - Vodafone Station WiFi 5 Praha
Odesláno před 20 hodinami20 hod @Veronika - Vodafone To je jedna změna, mám to úplně stejně na dvou fakturách (jen o den dřív) - Premium od 4. června do 3. července (včetně), storno Premium od 2. července do 3. července, Premium+ od 1. července do 3. července. Jinými slovy - 1. července je účtovaný tarif Premium i Premium+. Po přepočtu cen služeb na den a vynásobením počtu dnů to tak přesně vychází.před 30 minutami, Technikus napsal:Taky jsem měnil služby v průběhu měsíce a u mě taktoTen prostřední řádek mám vystornovaný, odečtený.Jen však jestli v tom prvním řádku není zaúčtovaný starý tarif za 2.7. a 3.7., kdy už jelo rychlejší Premium+.Ale ty dva dny před zúčtovacím obdobím asi vem čert.@Technikus Když jsem kvůli tomu volal, tak jsem zkusil evergreen na téma “proč mám modem za 70 Kč účtovaný za 100 Kč” a výsledek je, že cena pronájmu změnit nejde. No tak jsem si aspoň nechal vystavit dobropis na ten dvojitě účtovanej den, i když jsem to původně nechtěl řešit 🤷🏻♂️ Upraveno před 20 hodinami 20 hod uživatelem CableG Premium+ Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app, CA modul Praha 6
Odesláno před 20 hodinami20 hod Centrum péče @Technikus Díky za upřesnění :) Ke změnách dochází v průběhu dne a využívané jsou obě služby, systém však neumí rozúčtovat poměrnou částku u obou služeb :( Premium Premium - Vodafone Station WiFi 5 Praha
Odesláno před 20 hodinami20 hod před 24 minutami, CableG napsal:@Technikus Když jsem kvůli tomu volal, tak jsem zkusil evergreen na téma “proč mám modem za 70 Kč účtovaný za 100 Kč” a výsledek je, že cena pronájmu změnit nejde. No tak jsem si aspoň nechal vystavit dobropis na ten dvojitě účtovanej den, i když jsem to původně nechtěl řešit 🤷🏻♂️Tzn cena na vyšší lze změnit, ale kdo by naopak chtěl modem resp cenu pronájmu downgradovat, má smůlu?By se dal zkusit Zyxel za 120 Kč, ale po následné výměně se už zákazník na 100 či 70 Kč po výměně za nižší model nedostane? 🤔 Upraveno před 20 hodinami 20 hod uživatelem Technikus Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha
Odesláno před 20 hodinami20 hod @Veronika - Vodafone Možná by stačilo, kdyby se účtovala jen jedna služba, klidně i ta dražší. Obě najednou smysl moc nedávají.před 1 minutou, Technikus napsal:Tzn cena na vyšší lze změnit, ale kdo by naopak chtěl modem resp cenu pronájmu downgradovat, má smůlu?By se dal zkusit Zyxel za 150 Kč, ale po následné výměně se už zákazník na 100 či 70 Kč po výměně za nižší model nedostane? 🤔@Technikus Když se mění fyzicky modem, tak se nastavuje cena pronájmu. Dokud ho máš a nevyměníš za jiný, tak cena zůstává stejná. Alespoň tak jsem to pochopil - zřejmě se to řídí uzavíranou smlouvu o pronájmu, jejíž cena nejde zpětně měnit. Premium+ Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app, CA modul Praha 6
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.