Odesláno neděle v 17:01 3 dny Jo, to znam :D pak po vikendu udelas pod stolem cvak a v rozvadeci jistic udela taky cvak :D radosti :D stavalo se mi pravidelne... Super - - Vodafone Station WiFi 5 Ova
Odesláno pondělí v 10:24 2 dny Nevíte jestli se dá někde v nastavení vypnout jen 5Ghz síť? Upraveno pondělí v 10:24 2 dny uživatelem Bucky Kid Start - Základní Compal CH7465 Brno
Odesláno pondělí v 11:23 2 dny Samozrejme ze se da. Pokud si je nejdriv rozdelis a pak si s nema muzes delat co chces. Super - - Vodafone Station WiFi 5 Ova
Odesláno pondělí v 13:22 2 dny Asi to vyresim tou prodluzkou no... Neni to za me ideal. Resp vadi mi mit o moznost min. Maloco ten cudlik nema. Diky vsem za input. Upraveno pondělí v 13:23 2 dny uživatelem Jack_6428 Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město
Odesláno pondělí v 14:29 2 dny @Bucky Kid Lze. Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno úterý v 22:32 1 den @Technikus díky už jsem to našel.Ten rozdělený režim ale nefunguje úplně dobře, když je zvolena jen jedna frekvence a vypne se wifi tak při příštím spuštění se volba zapomene (jsou tam zase oba pásma aktivní). Jestli probíhají aktualizace softwaru na modemech tak bych to rád nahlásil jako bug. Start - Základní Compal CH7465 Brno
Odesláno včera v 07:481 den @pavel87 jednak mám v pořádku elektroinstalaci❗, druhak nemám na vypínatelných lištách žádné svářečky, které by sežraly půlku energie z Dukovan 😃 a za třetí četnost využití toho způsobu vypínání je opravdu minimální. Premium - Základní Vodafone Station KrPole
Odesláno včera v 08:121 den Tak ono staci par spinanych zdroju a to se nasbira :D vybite kondiky na primaru dokazou udelat peknou zatez jak jsou vybite... A dnes mas 99% zdroju spinanych...otazka je kolik z nich ma nejaky softstart... Ale to je offtopic tak to tu nebudu dal rozebirat. Upraveno včera v 08:221 den uživatelem pavel87 Super - - Vodafone Station WiFi 5 Ova
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.