Jump to content

Nový firmware Compalu

silebiscz

Recommended Posts

Před pár dny došlo u firmware Compalu k nahrazení UPC verze firmwaru na nějakou původní. Od té doby mi na modemu neustále svítí ikona uplinku a wifi. UPC verze to měla lépe vyřešené, kdy se po restartu a určité době obě ikony vypnuly. Nevíte někdo, zda-li jde v FW tuto fci opět zapnout (nedohledl jsem) a/nebo o ní Vodafone alespoň uvažuje?

• 500 Mb/s
  • -
  • Komplet
  • Premium VTV Box
  • OP,OV,PRG

• Slamb changed the title to Nový firmware Compalu

@silebiscz zkus se poptat na zákaznické lince, nebo možná napíše někdo tady z fóra, jak je na tom s bílým Compalem při stejné verzi HW. (Teď nevím, jestli se  u tebe bavíme o bílé krabici, nebo té novější, černé).

Rád bych pomohl, ale mám černou krabici. Jediné co můžu zkusit, zeptat se za pár dnů u tatíka. Tam jsme dnes zprovozňovali novou černou krabici včetně WiFi. Jestli mu svítí trvale, nebo nějakou dobu a pak se dioda vypne zatím nemáme odsledované. Na černé krabici v bridgi (můj modem) svítí trvale "ta zelená zeměkoule" Internet online. WiFi jsem před přepnutím pro jistotu vypnul ručně. FW vypadá takto (řekl bych, že verzi FW máme stejnou) :

image.png.ce5dea7d9bf835fa1c943d73138e08ac.png

Edited by sodekcz
  • Premium
  • -
  • Základní
  • Vodafone Station
  • KrPole

@sodekcz díky ale reálně není nutné. Mám bílý compa. Důvod svícení je jasný. Upravená verze firmwaru od UPC měla diody ošetřené tak, že se po určité době vyply a zbytečně nesvítily. Vodafone originální firmware vrátil aby zrušil UPC layout a tím i fci ikon. Jestli se dočkáme upravené verze Vodafone firmware je ve hvězdách.

• 500 Mb/s
  • -
  • Komplet
  • Premium VTV Box
  • OP,OV,PRG