silebiscz Posted April 29, 2021 Share Posted April 29, 2021 Před pár dny došlo u firmware Compalu k nahrazení UPC verze firmwaru na nějakou původní. Od té doby mi na modemu neustále svítí ikona uplinku a wifi. UPC verze to měla lépe vyřešené, kdy se po restartu a určité době obě ikony vypnuly. Nevíte někdo, zda-li jde v FW tuto fci opět zapnout (nedohledl jsem) a/nebo o ní Vodafone alespoň uvažuje? Quote 500 Mb/s - Komplet Premium VTV Box OP,OV,PRG Link to comment Share on other sites More sharing options...
sodekcz Posted April 29, 2021 Share Posted April 29, 2021 Zkus restart, třeba si to znovu natáhne tu správnou verzi. Quote Premium - Základní Vodafone Station KrPole Link to comment Share on other sites More sharing options...
homberg Posted April 29, 2021 Share Posted April 29, 2021 Ze ty ikony po upgradu sviti - nebude to tim, ze se modem nastavil do zakladniho nastaveni a tedy wifi neni vypnute? Quote Kabel 500 Mb/s - Komfort 2x CA modul, Compal black Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
silebiscz Posted April 29, 2021 Author Share Posted April 29, 2021 (edited) @homberg Wifi byla vždy zapnutá a ikony nikdy nesvítily @sodekcz Nevím jaká je správná verze. Restartoval jsem několikrát a mám tuto Edited April 29, 2021 by silebiscz Quote 500 Mb/s - Komplet Premium VTV Box OP,OV,PRG Link to comment Share on other sites More sharing options...
sodekcz Posted April 29, 2021 Share Posted April 29, 2021 (edited) @silebiscz zkus se poptat na zákaznické lince, nebo možná napíše někdo tady z fóra, jak je na tom s bílým Compalem při stejné verzi HW. (Teď nevím, jestli se u tebe bavíme o bílé krabici, nebo té novější, černé). Rád bych pomohl, ale mám černou krabici. Jediné co můžu zkusit, zeptat se za pár dnů u tatíka. Tam jsme dnes zprovozňovali novou černou krabici včetně WiFi. Jestli mu svítí trvale, nebo nějakou dobu a pak se dioda vypne zatím nemáme odsledované. Na černé krabici v bridgi (můj modem) svítí trvale "ta zelená zeměkoule" Internet online. WiFi jsem před přepnutím pro jistotu vypnul ručně. FW vypadá takto (řekl bych, že verzi FW máme stejnou) : Edited April 29, 2021 by sodekcz Quote Premium - Základní Vodafone Station KrPole Link to comment Share on other sites More sharing options...
silebiscz Posted April 29, 2021 Author Share Posted April 29, 2021 @sodekcz díky ale reálně není nutné. Mám bílý compa. Důvod svícení je jasný. Upravená verze firmwaru od UPC měla diody ošetřené tak, že se po určité době vyply a zbytečně nesvítily. Vodafone originální firmware vrátil aby zrušil UPC layout a tím i fci ikon. Jestli se dočkáme upravené verze Vodafone firmware je ve hvězdách. Quote 500 Mb/s - Komplet Premium VTV Box OP,OV,PRG Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ritchy Posted April 29, 2021 Share Posted April 29, 2021 U mě tady zatím vypada Compal stále jako dříve Quote 1000 Mb/s - - Vodafone StationDOCSIS 3.1 Severočech Link to comment Share on other sites More sharing options...
silebiscz Posted April 29, 2021 Author Share Posted April 29, 2021 @ritchy - už jsi zmigrovaný pod vodafone? Nový firmware se mi projevil po týdnu od migrace. Quote 500 Mb/s - Komplet Premium VTV Box OP,OV,PRG Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest michalpuk Posted April 30, 2021 Share Posted April 30, 2021 To poznam jak ze jsem zmigrovany? 😄 Taky mam bily compal se starym fw. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
axtreme7 Posted November 12 Share Posted November 12 CH7465VF-NCIP-6.15.20.3-1-NOSH Nedávno vyšla nová aktualizace, co přináší? Quote - - - - - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts