Návštěvník Michaela Feherová Odesláno 12. února 2021 Sdílet Odesláno 12. února 2021 Zajímá mne a nikde jsem nenašla info, ohledně netflixu. Vodafon tv ho nabízí ...zajímá mě jestli je to přímo pro jejich zákazníky a nás ( z UPC převzaných) se to netýká? Jinak mám pocit, že služby jsou trochu oproti přímím zákazníkům Vodafone ochuzené :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 12. února 2021 Sdílet Odesláno 12. února 2021 To už se řešilo zde: https://www.upczone.cz/topic/41480-netflix-součástí-vodafone-tv/?do=findComment&comment=441258 Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 12. února 2021 Sdílet Odesláno 12. února 2021 @Michaela FeherováJe třeba využívat Vodafone televizi. S původní UPC to využít nejde. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel m Odesláno 11. dubna 2021 Sdílet Odesláno 11. dubna 2021 Teď už jen za peníze. Netflix ruší měsíční zkušební dobu https://avmania.zive.cz/netflix-uz-jen-za-penize-sluzba-zrusila-mesicni-sluzebni-dobu?utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz Citovat Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tube Odesláno 11. dubna 2021 Sdílet Odesláno 11. dubna 2021 Kdyz jsem si ted zrizoval netflix, asi mesic zpet, tak mi to nabidlo platbu pres Vodafone Citovat Super 500 Mb/s - - Compal CH7465 černý Ostrava - Zábřeh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Technikus Odesláno 11. dubna 2021 Sdílet Odesláno 11. dubna 2021 Já koupil roční předplatné na Aliexpressu za 14 euro, co tady stojí cca měsíční. Už to funguje bez mála čtvrt roku, takže i kdyby to Číňan nebo Netflix vypnul, nezabolí to tak. Citovat Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ladik Odesláno 11. dubna 2021 Sdílet Odesláno 11. dubna 2021 Koukal jsem na stránky Vodafone, ta tříměsíční nabídka zdarma již není. Citovat Super - Základní - Litomyšl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 11. dubna 2021 Sdílet Odesláno 11. dubna 2021 Akce Netflix na 3 měsíce zdarma s Vodafone TV oficiálně platila od 1. února do 31. března. 1 Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 20. května 2021 Sdílet Odesláno 20. května 2021 Vodafone opět nabízí Netflix na 3 měsíce zdarma v akci do 30. června 2021. https://www.vodafone.cz/pece/televize/tv-doplnkove-sluzby/netflix-darek/?fbclid=IwAR10jEoHzbBs89yyVI4qlXyThPnn6q3J8b9QYxJZZicvWfbw3-J2es3AvEg Ještě doplním že akce je pouze pro zákazníky s Vodafone TV. Zákazníci s exUPC TV, kteří používají původní set-top box, tuto nabídku bohužel využít nemohou, protože ještě nemají přihlašovací údaje do Můj Vodafone. S různými zajímavými nabídkami však přijdeme i v budoucnu, tak věříme, že vás budeme moct potěšit některou z jiných nabídek. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.