Guest Michaela Feherová Posted February 12, 2021 Share Posted February 12, 2021 Zajímá mne a nikde jsem nenašla info, ohledně netflixu. Vodafon tv ho nabízí ...zajímá mě jestli je to přímo pro jejich zákazníky a nás ( z UPC převzaných) se to netýká? Jinak mám pocit, že služby jsou trochu oproti přímím zákazníkům Vodafone ochuzené :-( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomus Posted February 12, 2021 Share Posted February 12, 2021 To už se řešilo zde: https://www.upczone.cz/topic/41480-netflix-součástí-vodafone-tv/?do=findComment&comment=441258 Quote Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek-26 Posted February 12, 2021 Share Posted February 12, 2021 @Michaela FeherováJe třeba využívat Vodafone televizi. S původní UPC to využít nejde. Quote - Premium 5G - N/A Brüx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pavel m Posted April 11, 2021 Share Posted April 11, 2021 Teď už jen za peníze. Netflix ruší měsíční zkušební dobu https://avmania.zive.cz/netflix-uz-jen-za-penize-sluzba-zrusila-mesicni-sluzebni-dobu?utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz Quote Kabel 1000 Mb/s - Komplet VTV box ,CA modul ,Vodafone Station: - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tube Posted April 11, 2021 Share Posted April 11, 2021 Kdyz jsem si ted zrizoval netflix, asi mesic zpet, tak mi to nabidlo platbu pres Vodafone Quote Kabel 300 Mb/s - - Cisco EPC3208 Ostrava - Zábřeh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Technikus Posted April 11, 2021 Share Posted April 11, 2021 Já koupil roční předplatné na Aliexpressu za 14 euro, co tady stojí cca měsíční. Už to funguje bez mála čtvrt roku, takže i kdyby to Číňan nebo Netflix vypnul, nezabolí to tak. Quote Kabel 300 Mb/s - Komplet Compal, VTV Box Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ladik Posted April 11, 2021 Share Posted April 11, 2021 Koukal jsem na stránky Vodafone, ta tříměsíční nabídka zdarma již není. Quote 300 Mb/s ∞ GB 10 Mb/s Jiná služba Modem Litomyšl Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomus Posted April 11, 2021 Share Posted April 11, 2021 Akce Netflix na 3 měsíce zdarma s Vodafone TV oficiálně platila od 1. února do 31. března. 1 Quote Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomus Posted May 20, 2021 Share Posted May 20, 2021 Vodafone opět nabízí Netflix na 3 měsíce zdarma v akci do 30. června 2021. https://www.vodafone.cz/pece/televize/tv-doplnkove-sluzby/netflix-darek/?fbclid=IwAR10jEoHzbBs89yyVI4qlXyThPnn6q3J8b9QYxJZZicvWfbw3-J2es3AvEg Ještě doplním že akce je pouze pro zákazníky s Vodafone TV. Zákazníci s exUPC TV, kteří používají původní set-top box, tuto nabídku bohužel využít nemohou, protože ještě nemají přihlašovací údaje do Můj Vodafone. S různými zajímavými nabídkami však přijdeme i v budoucnu, tak věříme, že vás budeme moct potěšit některou z jiných nabídek. Quote Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts