Odesláno před 14 hodinami14 hod @dad18 zbytečná ironie, každopádně děkuji za snahu. Jaká by ale byla rada, kdyby se nejednalo o ČT a jejich archiv a kdybych na to přišel po více než 7 dnech? Ono je dost rozdíl, jestli mám možnost zpětného shlédnutí 7 dnů, nebo nahrávky 3 měsíce, že? A že to VF od někoho přebírá, mě nemusí zajímat, protože si platím VF. 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň
Odesláno před 13 hodinami13 hod @tramin To nebyla ironie, chtěl jsem ti jen pomoct, tak snad tím pomůžu jiným když ty o to nestojíš,😉 Ne každý zná ten archív ČT a když si to z něj stáhnu tak mi to v pc vydrží pořád a ne jen tři měsíce jako v boxu.A skoro vše se dá najít a stáhnout i jinde než jen na VF, tak pak bych ti pomohl najít ten díl co by ti chyběl, kdyby si tedy o to stál.😀Zbytečný hrot, VF prostě s naším nářkem nic dělat nebude, prostě je někdy někde blbý číslování. Určitě jen díky tomu nebude hromadný odchod od VF služeb.Nic ve zlém, ale zbytečné téma. Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Odesláno před 5 hodinami5 hod Hele, chlapci nehádejte se, jo 🙂 Btw Julie Lescautová na Prima Krimi je taky úplně blbě - sice jede druhá řada (podle českého číslování), ale názvy epizod jsou z epizod stejného čísla ale z řady první 🤷🏻♂️ Jako zvorat během jednoho vysílání jeden seriál na tolik způsobů, to už fakt chce talent. Premium+ Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app, CA modul Praha 6
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.