Odesláno 14. prosince 2020 4 roky Porad lepsi, nez od rousky k rousce Super 500 Mb/s - - Compal CH7465 černý Ostrava - Zábřeh
Odesláno 16. prosince 2020 4 roky To uz tak rychlo skoncila "promo akce"?? Super - Základní - Bratislava
Odesláno 16. prosince 2020 4 roky Tak v Žabinách zatím nic nekončí 🙂 Start - - Compal CH7465 Brno-Žabovřesky
Odesláno 16. prosince 2020 4 roky Stando! Stando, jsi tam?! Je tě třeba! Musíš napsat na VF, že tam mají špatné údaje, ať jim to někdo řekne! Mají tam velké "B" a to je přeci špatně, tak s tím něco dělej !!!
Odesláno 16. prosince 2020 4 roky Jdeš s křížkem po svatbě, princi... 😉 https://www.upczone.cz/topic/54949-prosincová-promo-akce-na-rychlejší-internet/?do=findComment&comment=391765 Upraveno 16. prosince 2020 4 roky uživatelem Evzen
Odesláno 17. prosince 2020 4 roky @quadra2030 neřekl bych, že je konec - UPload je zatím vyšší, než tarifový. Premium - Základní Vodafone Station KrPole
Odesláno 17. prosince 2020 4 roky Nevím jak ostatním, mě osobně sms nepřišla. Přesto jsem restartoval i když né dobrovolně ale kvůli výpadku proudu a od té doby internet stále blbne. Do této chvíle jsem snad celý rok neměl jediný výpadek.
Odesláno 17. prosince 2020 4 roky před 1 hodinou, Groveer napsal: Nevím jak ostatním, mě osobně sms nepřišla. Přesto jsem restartoval i když né dobrovolně ale kvůli výpadku proudu a od té doby internet stále blbne. Do této chvíle jsem snad celý rok neměl jediný výpadek. Jak ti blbne ten internet? Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.