Odesláno 13. prosince 2020 4 roky Já si myslím, že je potřeba říci fanfánovi tulipánovy, že za jeho 449 Kč má jenom 650 Mb / 250 Mb, 5Gb / 2 Gb (650MB/ 250MB) za ty peníze nemá šanci pořídit ...x Redmi Note 5 x Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Odesláno 13. prosince 2020 4 roky Tak nas to samo napadlo, vime o tom. Super 500 Mb/s - - Compal CH7465 černý Ostrava - Zábřeh
Odesláno 13. prosince 2020 4 roky Mam obavu, že nás ano, ale on neví co se tu blbne ...x Redmi Note 5 x Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Odesláno 13. prosince 2020 4 roky před 6 hodinami, Standa napsal: Já si myslím, že je potřeba říci fanfánovi tulipánovy, že za jeho 449 Kč má jenom 650 Mb / 250 Mb, Já si myslím, že je potřeba říci Standovi, že "tulipánovy" se píše měkké i. (3.pád) Ale usnu kvůli tomu.🙂
Odesláno 13. prosince 2020 4 roky To jsem rád. A moc se omlouvám.Čeština mi nejde (možná jsem dyslektik, ale to za mého mládí nikdo neřešil), ale počty ano [emoji56]x Redmi Note 5 x Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Odesláno 13. prosince 2020 4 roky Tak jsem restartoval modem a jsem zpět na původním tarifu. Zkoušel jsem ještě restart z webu, ale už si to nenatáhne konfiguraci s vyšší rychlostí.
Odesláno 13. prosince 2020 4 roky Pořád jedu víc, v tuto chvíli 299/20, jak to tak pozoruji, tak hlavně nerestartovat modem a modlit se, ať nevypadne proud. I když já to stejně nevyužiji, takže je mi to jedno. Super, Premium - - Vodafone Station WiFi 5, Compal CH7465 Zlín
Odesláno 13. prosince 2020 4 roky před 2 hodinami, liberal3 napsal: Tak jsem restartoval modem a jsem zpět na původním tarifu. Zkoušel jsem ještě restart z webu, ale už si to nenatáhne konfiguraci s vyšší rychlostí. To je úplně jedno jakým způsobem se modem restartuje, po restartu si modem vždy natáhne aktuální konfigurační soubor z TFTP serveru, jestli je tam nyní nachystaný cfg soubor s nižší rychlostí, tak s tím nic nenaděláš. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 14. prosince 2020 4 roky V 4. 12. 2020 v 19:59, hkstaripraha napsal: Vypadá to, že situace s vánoční akci Vodafone s navýšením rychlosti o stupeň se stabilizuje. Po několika marných restartech v posledních dvou dnech jsem se také dočkal navýšení, tak jak bylo slibováno v obdržené SMSce. Moje zkušenost z vánoční akcí VF- po navýšení se moje rychlost po 10 dnech snížila a tak jsem znovu restartoval a zde je výsledek: před po Moje rada tedy zní - před každým použitím restartujte!!!
Odesláno 14. prosince 2020 4 roky To se urestartujeme😄 Nevidím smysl budoucího života ve formě "od restartu k restartu". Premium - Základní Vodafone Station KrPole
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.