Posted March 17, 20178 yr Dobrý podvečer moje otázka je jednoduchá kolik stojí veřejná ip ? Předem děkuji za odpověd
March 17, 20178 yr Dobrý podvečer moje otázka je jednoduchá kolik stojí veřejná ip ? Předem děkuji za odpověd Nespletl jsi náhodou s pevnou IP? Super 800 Mb/s Profi - Komfort VF Station + 3x CA Moduly Praha - Jinonice
March 18, 20178 yr K tarifu 200 Mbits jsou 3 dynamické veřejné IP (které se vážou na MAC adresu) v ceně tarifu bez příplatku (totéž by mělo platit i pro 300/400) Při změně MAC adresy nebo fyzického zařízení dostanete jinou IP. Pokud chcete pevnou IP, tak ta je za 200 nebo 300 Kč a to je nesmysl. Myslím si, že se už jen poskytuje firemním zákazníkům (menší počet je v ceně, jiné za příplatek), ale dá se to řešit například přes Dynamic DNS. Edited March 18, 20178 yr by Guest Kabel 300 Mb/s Super Komplet 3x CA modul, 1x Nokia, 1x Technicolor Praha
March 18, 20178 yr V tarifu UPC pro firmy je myslím pevná veřejná IP v ceně tarifu. Možná by měl uzivatel1337 rozvést proč se ptá. Třeba zjistí že nepotřebuje nic připlácet. Premium - Základní Vodafone Station KrPole
March 20, 20178 yr Jen dotaz.... máme UPC nově cca měsíc, předtím na vesnici lokálního poskytovatele. A teď tedy dotaz : přítelkyně se přes starého poskytovatele normálně připojovovala do firemní VPN sítě, u UPC to bohužel nejde. Nevíte čím by to mohlo být?
March 21, 20178 yr Málo informací :-/ přes jakou VPN, co to hlásí, jaký máte modem, co je za modemem ... Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
March 30, 20178 yr K tarifu 200 Mbits jsou 3 dynamické veřejné IP (které se vážou na MAC adresu) v ceně tarifu bez příplatku (totéž by mělo platit i pro 300/400)Při změně MAC adresy nebo fyzického zařízení dostanete jinou IP. Pokud chcete pevnou IP, tak ta je za 200 nebo 300 Kč a to je nesmysl. Myslím si, že se už jen poskytuje firemním zákazníkům (menší počet je v ceně, jiné za příplatek), ale dá se to řešit například přes Dynamic DNS. V jakém dokumentu se dá prosím dohledat, že UPC dává j 200Mbit tarifu 3 IP? Děkuji
March 30, 20178 yr Já to mam přímo z technické podpory Email: https://ctrlv.cz/FRKn Kabel 300 Mb/s Super Komplet 3x CA modul, 1x Nokia, 1x Technicolor Praha