Přejít na obsah

Horizon GO 3.11.2014


Pavel m

Doporučené příspěvky

Společnost UPC Česká republika spustí již za několik dní novou službu Horizon GO, která bude znamenat revoluci v nabídce jejího produktového portfolia. Horizon GO umožní sledování 63 programů různých žánrů na mobilních telefonech a tabletech (Android, iOS). Zákazníkům kabelové televize UPC bude služba dostupná od 3. listopadu. V centrále Liberty Global v Amsterdamu to dnes řekl odborným novinářům Frans-Willem de Kloet, generální ředitel společnosti UPC Česká republika. Všichni zákazníci operátora budou moci službu využívat bezplatně do konce letošního roku.

 

Kloet dnes zmínil také jako jeden z významných bodů podpis smlouvy s mediální skupinou Nova, která byla oficiálně oznámena včera. Ta se týká nejen lineární distribuce jejích kanálů (tedy včetně Novy Sport), ale taktéž OTT práv, tedy nelineárního vysílání. Díky tomu bude moci nabízet UPC video obsah mediální skupiny také zpětně. Stejnou dohodu uzavřela Nova také se společnosti O2 Czech Republic, která dnes oficiálně představila další posun v rámci své služby O2TV GO. V příštím roce plánuje UPC navýšit investice do svých produktů o osmnáct procent

 

Spuštění služby Horizon GO má být prvním z kroků ke spuštění služby Horizon jako takové. „Začátek cesty k Horizonu“, jak dnes Kloet uvedl, má odstartovat v roce 2015. Firma chce v roce 2015 posilovat svou optickou síť, mimo jiné navyšovat rychlost přenesených dat (download/upload) a rozšiřovat síť Wi-fi hotspotů. Jedním z důležitých bodů, které si UPC Česká republika stanovila, je zlepšení zákaznické péče. K tomu má mimo jiné napomoci otevření nových poboček, zjednodušení palety služeb, rozhraní Moje UPC a, co klienty operátora bez pochyby potěší, i odměňování nových zákazníků.

 

 

http://www.digizone.cz/clanky/upc-spust ... mi-kanalu/

 

 

 

  • Premium
  • -
  • -, Základní, Family, Sport, Cinema
  • Vodafone Station WiFi 6, CA modul
  • -Most
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zákazníci UPC mohou sledovat živé televizní vysílání nejen na obrazovkách, ale nově i na dalších zařízeních jako je počítač, notebook, tablet nebo mobilní telefon. Od 3. listopadu spouští UPC službu Horizon Go, která umožňuje sledovat až 63 program i mimo svůj domov na více zařízeních najednou. Přístup k ní budou mít všichni stávající zákazníci digitální televize UPC, a to zcela zdarma až do konce roku 2014.

 

„Jsme velice hrdí, že můžeme našim zákazníkům poskytnout možnost sledování televizního obsahu na dalších zařízeních. Zákazníci si nyní díky Horizon Go mohou vzít své oblíbené TV stanice s sebou a sledovat je pomocí připojení k internetu odkudkoliv. Se službou Horizon Go se vydáváme na cestu k plnohodnotné platformě Horizon – postupně tak zlepšujeme naši nabídku a našim zákazníkům poskytujeme atraktivnější služby,“ popisuje novinku od UPC Jason King, vicepresident pro marketing a prodej.

 

Horizon Go na zkoušku – zdarma pro všechny zákazníky UPC s digitální televizí

Zákazníci digitální televize od UPC si mohou vyzkoušet službu Horizon Go tak, že si ji stáhnou z Google Play, Apple Storu nebo jednoduše přes webovou stránku www.horizon.tv. Všichni zákazníci s tarifem Komfort budou moci Horizon Go používat zdarma. Zákazníci s tarifem Klasik mohou službu vyzkoušet do konce roku také zdarma. Zákazníci tarifu Klasik, kteří si službu aktivují od ledna 2015, ji budou moct využívat za poplatek 25 Kč měsíčně

Na cestě k platformě Horizon

Horizon Go je první fází rozsáhlejší interaktivní cesty za plnohodnotnou zkušeností Horizon, která již probíhá v pěti evropských zemích v mateřské společnosti UPC, Liberty Global. V současnosti platformu Horizon využívá na 645 000 lidí (k 30.6.2014). UPC Česká republika se v blízké budoucnosti stane pátou zemí, která platformu Horizon v síti Liberty Global spustí.Horizon poskytuje zcela nový zážitek pro uživatele díky maximální svobodě využívání televizního obsahu. Horizon je otevřená platforma obsahující zajímavé funkcionality, které umožňují nové způsoby sledování televizního obsahu. Jde například o videotéku filmů a seriálů, možnost nahrávání obsahu, zpětné sledování TV programů anebo přístup na Youtube a další aplikace prostřednictvím televizní obrazovky.

 

Společnost UPC zpracovala v souvislosti se spuštěním služby Horizon Go infografiku způsobu sledování TV obsahu u svých zákazníků. V infografice naleznete tyto základní trendy:

 

1. Více než jednou týdně sleduje online obsah v České republice 42 % respondentů; ve světě je tento trend téměř dvojnásobný

2. Sedm z deseti Čechů sleduje video obsah na svém notebooku, na chytrých telefonech 37 % a na tabletech 27 % lidí

3. Notebook v současnosti nevlastní už jen čtvrtina domácností, naopak čtvrtina domácností má notebooky hned dva a necelých 10 % domácností vlastní 3 a více notebooků

4. V loňském roce vlastnila tablet jen každá pátá domácnost; v roce 2014 má minimálně jeden tablet třetina domácností

5. Rozšíření smartphonů ve společnosti se oproti roku 2013 nezměnilo; smartphone tak vlastní 58 % domácností; 9 % z nich má hned 3 zařízení

 

 

 

http://www.parabola.cz/clanky/5413/upc- ... e-horizon/

  • Premium
  • -
  • -, Základní, Family, Sport, Cinema
  • Vodafone Station WiFi 6, CA modul
  • -Most
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Retiree

Kloet dnes zmínil také ... zjednodušení palety služeb, rozhraní Moje UPC a, co klienty operátora bez pochyby potěší, i odměňování nových zákazníků.

...

Skutečně, jsem potěšen velmi velice... Prostě nedostává se mi (publikovatelných) slov ...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To bude kopa regionálních kanálů, které stejně nikdo nesleduje a plus ty klasické, které i tak běží někde online... no, necháme se překvapiti... uvidíme..podle mě by byla ideálka to co mám v stb mít v PC, pak se můžem bavit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník dr_x

Chápu to dobře, že to zatím bude jenom jakási okleštěná verze pro mobilní zařízení a web, bez možnosti pořídit plnohodnotný Horizon set-top-box?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

kdyby to byla nějaká platforma, tak to má nějakej stejnej základ nebo tak něco, tady se ale píše o aplikaci pro mobilní zařízení a ty posíláš odkaz na nějakej stb samsung, to spolu přece nijak nesouvisí :shock:

jinak televize na mobilu nebo tabletu může bejt fajn věc :)

  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • Speedtest
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník dr_x

Samozřejmě, že souvisí a samozřejmě se jedná o celou platformu. Ten STB ti nabízí krom jiného přístup do archivu Horizonu, možnost zpětného přehrávání pořadů atd. Jsou to propojené služby, to co zprovozní u nás je podle všeho zatím jenom ta mobilní část.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...