Přejít na obsah

Slovak sport bez Premier league !!!!!


Návštěvník carlos74

Doporučené příspěvky

Návštěvník radoslavcz

retron: promin, ze nekrademe a jednohlasne nenadavame s davem :)

 

Jinak k tématu, ani mě to u UPC nepřekvapuje, že nemají náhradu a Nova je v nedohlednu. Alespon usetřím, protože mi končí první věrnostní, tak už jsem zažádal o snížení nabídky na Klasika, případně zrušení TV (podle toho za kolik mi to dají) :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník oskar
oskar: Důkazem je "fotka" toho placeného článku zde (bez jakékoliv informace o povolení).

Zkuste mi to ted na oplátku vyvrátit konkrétním důkazem vy :)

To už vyloženě plácáte. To přece není žádný důkaz. Naopak, může jít o potvrzení toho, že došlo k dohodě, že obsah článku bude zveřejněn přesně v té podobě v jaké byl vydán, bez jakéhokoliv zásahu a úpravy a s jasnou identifikací vydavatele. O tom, že by zde měla být informace o povolení, o tom není v obchodních podmínkách ani zmínka, stejně jako tam není ani specifikováno, jakým způsobem je toto povolení udělováno. Klidně může jít i o souhlas ústní.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník oskar

radoslavcz: A proč bych to měl dělat já? Vy jste tu ten, kdo někoho obviňuje z krádeže? Mimochodem, ani redaktoři Digizone nemusí vědět, zda dal provozovatel serveru souhlas, protože majitelem zveřejněného článku už není autor nebo redakce, ale provozovatel, tedy společnost Internet Info s.r.o. Takže pokud se obáváte, že nebudete mít klidné spaní z toho, zda se tu náhodou neděje nekalá činnost, tak se obraťte na některého z pánů Antoš, Krause M., Krause T. a Simkanič, zda některý z nich nevyslovil souhlas. Já tyto obavy nemám, tudíž ani nemám zapotřebí se po tom pídit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník YABAKA
hele vy dva s jabakou uz ste fakt vadný, nekdo vam tu prinese info, jeste za to zaplati a vy mate este blby kecy

z5 k tématu: aktualni info primo od UPC, vypadkem SS sou dost mimo, jednaj cim to nahradit ale narovinu rikaj ze zatim nemaji cim, dohoda s Novou je v nedohlednu, kvuli neadekvatni cene, zcela otevrene receno

Já se o tom článku z digizone vůbec nebavil, jestli ti to nedošlo. A trapný je akorát to věčný pobrekávání nad nějakým sportem nebo HD od Novy. Prostě to není a finito, kdo tak touží po těch srajdách, může si je objednat přes jinýho providera, výběr je dost velkej.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já si myslím, že než článek jako takový je spíše k zamyšlení proč UPC dlouhodobě a v takové míře houfně odcházejí zákazníci ? A odpověď je dle mého taky jednoduchá UPC jako poskytovatel (nebavím se o internetu) ale o programové skladbě nemá zvláště sportovním fanouškům (a že jich je) v současné době co nabídnout. :salut:

 

UPC má v nabídce všechny sportovní programy (kromě Novy Sport), které na našem trhu vysílají. Který jiný chybí? Žádný. To, že nemá program, kde by běžela hloupá PL, není chyba UPC, nýbrž Slovak Sportu, který všechny, včetně UPC, na to zlákal. A nyní skutek utek a UPC, včetně řady dalších operátorů, na to doplatilo. Byly zkrátka, včetně diváků, podvedeni. Podvedl je Slovak Sport pod vedením Slovak Telekomu, pod který spadá i Digi Sport. 2 stanice, které si práva prohodili, 1 majitel. Je to zkrátka kšeft. Nejdřív vydělali na lidech se Slovak Sportem a teď vydělají s Digi Sportem. A vydělá i O2, které jako jediný operátor může tyto stanice nabízet - exkluzivně. Je to celé velký kšeft. Nic víc, nic míň. Kdo to nevidí, je slepej. A kdo to nevidí a ještě nadává na UPC a tento fotbal požaduje, je opravdu konzumní zombie. Až budou mít v nabídce Digi Sporty i ostatní operátoři a UPC stále ne, pak si na UPC nadávejte. To se ale v tomto případě na 99% nestane, protože to byl ze strany Slovak Telekomu předem vypočítaný tah a ještě k tomu umělá bublina. PL ve skutečnosti sleduje minimum lidí, ale to už neřeknou. Řeknou je A, aby vypadali dobře a všem ostatním PR kecma plyvnou do ksichtu. A co se Novy Sport týče, ta brzy půjde k ledu. Proto bych na ní radši zapomněl. Ale prosím, máme demokracii, nechť každý svobodně myslí a jedná jak je libo...

  • Super
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, CA modul
  • Hlavní město
  • Speedtest
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník YABAKA

Přesně tak, stačí kouknout na sledovanost jednotlivých stanic a nějakej Digisport co to dával minulý 3 roky nebo kolik, má nula, nula, prd. To už větší čísla dělá zdejší Extraliga LH.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hezké to určitě není, ale za snůšku běžně zjistitelných informací převedených do slohové práce chtít 50 kaček je podle mne také trochu zlodějna.

50Kč za článek možná je, ale 950Kč za rok Internet Info zlodějna rozhodně není.

 

Nejsem z Internet Info, ani autor, jsem jen čtenář, kterého zajímá TV technika a vysílání. Zveřejnil jsem od doby, kdy NS a HD kanály od novy zmizely (1. 4.), jen asi 5 takových článků, takže velký zloděj zatím ještě nejsem :D

  • Super 800 Mb/s Profi
  • -
  • Komfort
  • VF Station + 3x CA Moduly
  • Praha - Jinonice
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...