Odesláno 3. února 2016 10 let chápu to dobře, že pro "běžného uživatele" je nějaký bridge mód nepodstatná věc? Ano, a ono to tak v reálu nejspíš i bude, bohužel. Sent using Tapatalk Bohužel asi pro ty co mají potřebu přes "cihlu" zasíťovat půl baráku, ono s dvěma RJ45 se toho asi moc nevykouzlit nedá
Odesláno 3. února 2016 10 let nevim co stim delas ale me to jede pres rok vpoho Možná by bylo super, napsat komu je post určen. Už se v tom trošku ztrácím.
Odesláno 3. února 2016 10 let chápu to dobře, že pro "běžného uživatele" je nějaký bridge mód nepodstatná věc? Ano, a ono to tak v reálu nejspíš i bude, bohužel. Sent using Tapatalk Bohužel asi pro ty co mají potřebu přes "cihlu" zasíťovat půl baráku, ono s dvěma RJ45 se toho asi moc nevykouzlit nedá Tak za ni zapoj switch a nebo i router jde v některých případech a můžeš připojit klidně 2 baráky což ale zase porušuješ 4.5.1 smluvních podmínek.
Odesláno 3. února 2016 10 let Ahoj, taky vám nejde cihla? Na obrazovce jenom bílo a logo UPC tak jako to měl Hadan a Kaon. Když volám na linku UPC tak po volbě do AJ hned jako druhé hlásí že cihly nejdou pak prý ještě moje upc a intenzivně na tom pracují... Odesláno z mého HUAWEI GRA-L09 pomocí Tapatalk
Odesláno 3. února 2016 10 let Nahlášeno od: 03.02.2016 12:58 Omlouváme se za potíže při spuštění Horizon HD DVR mediaboxu. Na odstranění závady intenzivně pracujeme. Děkujeme za pochopení. Upraveno 3. února 2016 10 let uživatelem Návštěvník Basic - - Compal CH7465 Brno-Žabovřesky
Odesláno 3. února 2016 10 let Jo, to vím to tam říkaly ale jestli nejde i někomu jinému tady, protože u dědy nejde a u mě ano, přitom jsme ve stejném a to malém městě. Odesláno z mého HUAWEI GRA-L09 pomocí Tapatalk
Odesláno 3. února 2016 10 let Mě cihla jede (edit: Praha 14) Sent using Tapatalk Upraveno 3. února 2016 10 let uživatelem Návštěvník
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.