Technikus Odesláno 17. března 2021 Sdílet Odesláno 17. března 2021 Si hraješ se slovíčky. Nešumí ani jedno, FM to je. Citovat Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza B Odesláno 17. března 2021 Sdílet Odesláno 17. března 2021 Hlavní nabídka rádií je v DVB-C .Téměř 100 stanic v nejvyšší kvalitě podle distribuce vysilatele😉Přes digitální výstup z přijímače (boxu)není co řešit 👍 Citovat Basic, Super Super Základní, Family Compal CH7465 Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Evzen Odesláno 17. března 2021 Sdílet Odesláno 17. března 2021 před 9 hodinami, Technikus napsal: Si hraješ se slovíčky. Nešumí ani jedno, FM to je. Ne, to jenom tys nepochopil spravne, co Adolf napsal 😉 Hint: Kdyz se o necem rekne "hnus fialovej", tak se tim taky nemysli doslova, ze to ma fialovou barvu 😉 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Technikus Odesláno 17. března 2021 Sdílet Odesláno 17. března 2021 Alespoň jsem díky tomuto tématu UPC zásuvku trošku očistil, odpojil ten nadbytečný kabel a pořídil ten zakončovací odpor s F konektorem. Ověřili jsme, že v UPC-R je možné připojit rádio, jen je potřeba brát v úvahu to, že je "omezen" na rádia bez vlivu na lokalitu, kde je UPC poskytováno. V Praze v mé lokalitě však musím konstatovat, že vzduchem chytnu na anténu hifi věže mnohem více rádií, než přes UPC-R konektor. Nemyslím tím o 2 rádia, ale přes UPC-R třeba 20 rádií a vzduchem cca 40. Nepočítal jsem to přesně, ale rozdíl není malý. Citovat Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marian.lozi Odesláno 17. března 2021 Sdílet Odesláno 17. března 2021 @Technikus - nejspíš jseš už v oblasti, kde FM rádio od UPC (Vodafonu) jede jen nad 97MHz a nižší frekvence zabral internet. Přehled např na https://www.oviradio.cz/postrehy/fm-radio-v-kabelove-televizi-prezilo-konec-upc-cr/ 1 Citovat - - - - Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Technikus Odesláno 18. března 2021 Sdílet Odesláno 18. března 2021 (upraveno) Ano, to odpovídá tomu článku. Jak cca počet stanic (skutečně jsem je nepočítal přesně), tak i ty názvy stanic. Dokonce sedí i to, že Evropa 2 je na UPC-R 105,6 FM, přitom takovou frekvenci dle webu nikde nemá (nejblíž je 105,5 FM). Vzduchem v Praze 88,20 FM. Dle článku z dubna 2020 to někdo testoval na stejné lokalitě kde jsem já - Stodůlky. Upraveno 18. března 2021 uživatelem Technikus Citovat Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 18. března 2021 Sdílet Odesláno 18. března 2021 UPC na to má vlastní modulatory a ty rádiové stanice posílá do sítě na frekvenci které jim zrovna vyhovují, takže proto řada rádiových stanic v síti UPC hraje na jiných frekvencích než na kterých jsou vysílány ve vzduchu. 3 Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.