Návštěvník superpepino Odesláno 26. září 2013 Sdílet Odesláno 26. září 2013 Dík. Tak to nafotím a ještě dnes to tam dám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standa Odesláno 26. září 2013 Sdílet Odesláno 26. září 2013 Napiš tam, že zájemci sdělíš sn modemu, aby si u UPC mohl ověřit převod modemu Citovat Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník superpepino Odesláno 26. září 2013 Sdílet Odesláno 26. září 2013 Dobře. Včera jsem ještě psal do UPC, jak to bude v případě prodeje. Zatím se neozvali. Já měl jen strach, aby tento modem, když jsem ho přestal užívat, "neodepsali"! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník patasi Odesláno 26. září 2013 Sdílet Odesláno 26. září 2013 Zdravim, taky cekam na novy modem mam takovy problem u toho puvodniho Cisco se nemohu dostat do nastaveni modemu vzdycky kdyz se tam pripojim, tak mi v anglictine vyskoci hlaska neco o nepodporovani JAVA. JAVU jsem si nainstaloval a porad to nejde. Bohuzel ta hlaska tam vydrzi pouze chvilku tak to nemuzu ani poradne precist. Jde mi o zmenu hesla. Drive to fungovalo bez problému díky za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 26. září 2013 Sdílet Odesláno 26. září 2013 jestli sis instaloval java runtime environment od oraclu, tak to můžeš zase vykopnout, protože nejen že je to na nic, ale ještě je to děravý jak cedník, plný bezpečnostních děr... nejspíš máš nějakej problém s prohlížečem, tak ho odinstaluj, vyčisti počítač ccleanerem a zase nainstaluj... Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
retron Odesláno 26. září 2013 Sdílet Odesláno 26. září 2013 Dobře. Včera jsem ještě psal do UPC, jak to bude v případě prodeje. Zatím se neozvali. Já měl jen strach, aby tento modem, když jsem ho přestal užívat, "neodepsali"! hod to na bazos v rozmezi litr az patnact set a jakmile budes mit zajemce zavolate na infolajnu a ty sdelis sve cislo smlouvy a jeho cislo smlouvy na kterou to prevadis nasledne to same pres kontaktni formular pisemne, prevod trva byrokraticky cca tri dny, novemu majiteli prijde sms ze modem je "naveden" (velice oblibene slovo u UPC) a muze ho zacit pouzivat, aktualni zkusenost cca mesic nazpet s identickym modemem Citovat 150 Mb/s - Komplet Compal bridge, 4x CA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beris Odesláno 26. září 2013 Sdílet Odesláno 26. září 2013 Zdravím.Nevíte, proč mi tenhle Technicolor vyfasoval dvě IP adresy? Jedna je pro samotný Technicolor USA a druhá pro cosi od firmy Thomson. Citovat Premium Premium 5G ALLinONE Vodafone Station WiFi 6 Ostrava-Poruba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 26. září 2013 Sdílet Odesláno 26. září 2013 technicolor je bejvalej thomson, stejně tak arris je původní motorola nebo cisco původní scientific atlanta... btw jaký dvě ip adresy? Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beris Odesláno 26. září 2013 Sdílet Odesláno 26. září 2013 no ve své domácí síti Citovat Premium Premium 5G ALLinONE Vodafone Station WiFi 6 Ostrava-Poruba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lejno Odesláno 26. září 2013 Sdílet Odesláno 26. září 2013 IP WAN + IP LAN? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.