Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Vodafone Techforum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Odesláno
jo, to máš asi pravdu, připadá mi to taky nejvíc pravděpodobný :)

jinka díky za INFO, konečně někdo, kdo mi řekl víc k věci, nechodil kolem horký kaše a nebyl tajemnej, jak hrad v Karpatech :P

Apropo Cosmic Gate hrajou dobrej trencik, byl sem na nich v Pze v Karlovkach :wink::lol:

Odesláno

Karneval: to teda nedělám, to je fakt a rád si počkám, jestli je pravda, co tu řikáš :))

kecáš, že posloucháš CG ?! :shock: tak to je teda dobrá náhoda! :P

Odesláno

2Karneval :

Hmmm, zajimave informace :) Tak to sem netusil ze to pripravujou dyl :) Kazdopadne i kdyby nepripravovali, tak konkurence je jasna odpoved :) Ono nebyt konkurence tak nevim nevim, jestli by byl alespon ten dnesni stav nabidky :)

Jj, vsichni ADSL ISP scitaji UL i DL.

Btw, omez velky citace prispevku, nemaji to tu radi :)

A jeste neco, mozna bys to moh vedet.... neplanuje doufam Karneval zmenit (dolu) skutecnou rychlost v pomeru od papirovy ? :) Pac tech cca 114% se mi libi :)

Odesláno

Miluju od CG - skladbicku Exploration of Space :lol: ... pripomina mi to divoke noci na diskotece v Karlovkach kdyz sem si ji tam nechal hrat :D

Nove rychlosti nebudou garantovane, ale bude to nastaveno tak, jak je doposavad, tedy s 10% navic k udavane rychlosti. Pouze opravdu ve vyjimecnem zatizeni dany casti site by mohly nastat problemy. Proto zustane FUP aby se k nam nestehovali stahovaci, asi jako sem ja :) a taky to zustane kvuli preprodavani sluzby dal, treba pres WIFI.

Je to o konkurenci a taky pristupu statu, viz. Jizni Korea kde maj v prepoctu na nase za cca 1000,- pripojeni 100/100 Mbit. Ale to je taky samozrejme dany tim ze ve velkomestech tam zije vetsina obyvatel a sou tam velky bytovy domy kde se sto vyplati natahnout optiku do kazde domacnosti s dotacemi od statu :wink: .

Nevim proc se zavedla 19% dan na internet a tim se pro vsechny zdrazil, to ho zrovna nas stat moc nepodporil a pro rozvoj dela minimum.

Odesláno

jo, ta je od nich nejznámější, to už je kultovní záležitost! :-)

hehe, tak ty jsem viděl už dávno, asi nevíš s jak velkym fanouškem CG máš tu čest :))

ale nebudem tady řešit přece muziku, když sem nepatří : -)

Odesláno

Ale jinak se asi schodnem ze nikdo nema na Dj Tiesta :lol::lol::lol:8) ... sem zvedavej kdy to nekdo vymaze tudle debatu :D:twisted:

Odesláno

lol, to jo :D

No tak v tom se s tebou neshodnu, podle mě na něj určitě má a minulej rok to dokonce dokázal tim, že ho předběh mistr zvaný PVD :-)

Upraveno uživatelem Cosmic Gate

Odesláno

2Karneval :

No, tak se mame na co tesit :)

Snad tu "ne-garanci" ale nevyuzijou k tradicnim vymluvam jako je u ADSL : "to je agregace", coz je jejich univerzalni odpoved :)

Odesláno

Tak Paul jako, mno uz podle me nic moc 8):)

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague