Přejít na obsah

Nové stanice ...


Návštěvník Retiree

Doporučené příspěvky

Návštěvník Katoda

No vidíte, a já jsem s HBO naprosto spokojen. A pokud jde o ty nedabované serily, tak jsou nedabované jen nějakou chvíli, protože jsou uváděny, což nemalá část diváku velmi oceňuje, jen den po jejich premiéře. A on i ten dabing, pokud má být alespoň trochu kvalitní, tak se nevyrobí přes noc. Kdo titulku nerad, tak si pár týdnů počká a má to i s dabingem. Každý má právo na svůj názor a výběr programů, podle jeho chuti a zájmů. Podle mě jsou zase programy HBO a Cinemaxu to nejlepší, co je v současné době na českém televizním trhu k mání.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Problém HBO, alespoň z mého pohledu, je v tom, že místo výhradně filmů pár měsíců po premiéře, tam začali cpát pitomý seriály a nezastaví se ani v uvedení deset a více let starých filmů, které byli už nesčetněkrát reprízované. To na kanálu, co se profiluje jako domácí kino nemá co dělat. O tom, že kvalita filmové produkce Hollywoodu poslední dekády padá prudce dolů nemluvě, což je v HBO krásně vidět. Když se někdy podívám na US film z 60.-70.-80. let tak je to pro mě přímo úleva od těch magořin co se točí dnes. Tehdy byly ty filmy postavené na bezchybném scénáři, špičkové kameře a umění herců, dnes je to o přepálený sytosti barev, nelogický scénář obsahuje plno chyb, role pozérské naprosto odtržené od běžného života. Prostě naprostá bída. Řemeslně dobře odvedený film s kvalitním příběhem, aby člověk pohledal.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jen bych doplnil, že Hollywood vyrábí to, o co je zájem v USA, zaujme americké masy a vygeneruje zisk. Já mám rozhodně jiný vkus než co ty teenagerské ptákoviny typu True Blood, Stmívání a podobné na tisíc různých způsobů dokáží nabídnout, tudíž je jasné proč už několik let nejsem předplatitelem HBO a s takovouto skladbou už ani nikdy nebudu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Katoda
Problém HBO je ten, že ho vlastní filmová studia a nakazují mu, co má vysílat. A Hollywood vyrábí to, o co je zájem, zaujme masy a vygeneruje zisk.

Což není problémem HBO, ale menšinového diváka. Pro toho ale zase má HBO kanály Cinemaxu.

 

Problém HBO, alespoň z mého pohledu, je v tom, že místo výhradně filmů pár měsíců po premiéře, tam začali cpát pitomý seriály...

Ale taky není pravda, že by HBO vysílalo jen mainstreamovou produkci a teenagerské ptákoviny. Je jednoduché vybrat si jeden dva tituly a na těch se točit dokola, že je tím špatný celý program. To je taky pozérství.

Dle mého pohledu zase takové seriály, jako např. Temný případ, Banshee, Knick, Impérium - Mafie v Atlantic City, Generation Kill atd., zase nejsou zas až tak pitomé seriály. A podobně je to i s filmy, i tam se dá vybrat celá řada velmi dobrých. Kdo che, tak si vybere, kdo ne, tak se kouká na něco jiného nebo si vybere jinou zábavu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ono je to docela jednoduché. Vynaložené náklady neodpovídají tomu co za ně dostávám. To je celý problém HBO.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Uznávám, že HBO GO je prima služba. Sám jsem se díky tomu za ten měsíc co jsme měl HBO podíval na celý seriál Hra o trůny (2,3,4 řadu) 1. byla na ČT. Jenže mám TV Samsung z roku 2011 a tam HBO GO nefunguje a na 19" monitoru PC mne to nebaví. Až budu mít TV kde HBO GO půjde tak možná, nevím třeba asi vezmu HBO na milost protože ta volba, kdy chci co chci vidět je prima.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

zdravím , nemá někdo zprávy o nových kanálech , který snad nahodí UPC . Psát do UPC nemá cenu , tam se člověk nic nedoví , to jak hrách na zeď házet . Něco se tu již psalo , ale to bylo jen (snad - ze 60% - možná) . díky za info . DM Brno

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...